Jes Tækker Stemann Brinch (til venstre), Founder og CEO hos Zenegy, og Frederik Gjessing Vinten, Head of Group Development hos Danske Bank.
Zenegy får tociftret millioninvestering fra Danske Bank til nordisk ekspansion
Zenegy får tociftret millioninvestering fra Danske Bank til nordisk ekspansion

Danske Bank investerer et tocifret millionbeløb i den unge løn- og HR-platform Zenegy. Investeringen skal komme bankens erhvervskunder til gode – og give Zenegy en hurtigere ekspansion til det nordiske marked.

Danske Bank investerer et tocifret millionbeløb i den unge løn- og HR-platform Zenegy. Investeringen skal komme bankens erhvervskunder til gode – og give Zenegy en hurtigere ekspansion til det nordiske marked.

Det er kun er to år siden Zenegys løn- og HR-platform gik i luften med stifteren af e-conomic Jacob Wandt og tidligere direktør i e-conomic Jes Tækker Stemann Brinch ved styrepinden. Alligevel viste venture- og kapitalfonde allerede stor interesse i at smide penge i foretagenet, men det blev i sidste ende Daske Bank der endte med at købe 11 procent af virksomheden for et tocifret millionbeløb.

Det skyldes ifølge direktøren Danske Banks 500.000 erhvervskunder i Norden, som er det perfekte match for den unge virksomheds ekspansionplaner.

“Vi havde i forvejen plane rom at ekspandere på det nordiske marked. Med en stor partner som Danske Bank i ryggen, så sige det sig selv, at vi kan udnytte det fundment og gøre det med større troværdighed og større volumen, end hvis vi skulle starte helt forfra,” siger Jes Tækker Stemann Brinch.

Det har fra start været Zenegys ambition at tilbyde det mest digitale og datadrevne lønsystem på markedet. Derfor fik produktet også hurtigt tilføjet en HR-del, og den produktudvikling skal der nu sættes ekstra fart på gennem samarbejdet med Danske Bank.

Læs også: Zenegy i partnerskab med Tryg: Lønplatform skal kunne meget mere end løn

“Med danske Bank som medejer og aktiv partner kommer vi til at have endnu større fokus på produktudvikling. Vi fortsætter udviklingen af vores HR-platform, og så sætter vi turbo på en tæt integration til Danske Bank-platformen, så vi kan levere løsninger, der effektiviserer driften hos blandt andet Danske Banks mange erhvervskunder,” siger Jes Tækker Stemann Brinch.

Danske Bank: Mere end blot en bank for kunderne

For Danske Bank er investeringen i Zenegy et led i strategien om at stille innovative løsninger til rådighed for små- og mellemstore erhvervskunder.

“Vi har en klar ambition om at være mere for vores erhvervskunder end blot en bank. Derfor ønsker vi blandt andet at stille de nyeste og mest produktive løsninger til rådighed for vores mindre og mellemstore erhvervskunder og derved optimere og simplificere hverdagen for dem – og her spiller investeringen i Zenegy en vigtig rolle,” siger Frederik Gjessing Vinten, Head of Group Development hos Danske Bank.

Med løsningen kommer bankens erhvervskunder i fremtiden til at kunne digitalisere og automatisere en række arbejdsgange, som i dag foregår manuelt.

Planen er at Zenegy bliver en del af Danske Banks finansielle platform ‘District’, hvor virksomhedskunderne kan samle sine finansielle data ét sted.

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.