Mathias Gajhede, CEO og stifter af Yourpay.
Yourpay tilføres 22 millioner kroner: Forventer nu 200 procent vækst
Yourpay tilføres 22 millioner kroner: Forventer nu 200 procent vækst

En frisk millionindsprøjtning og nye investorer løfter ambitionsniveauet hos betalingsfacilitatoren Yourpay, der nu øger målsætningen til 200 procent vækst på transaktioner i det kommende år. Vækst der især skal komme fra udlandet.

En frisk millionindsprøjtning og nye investorer løfter ambitionsniveauet hos betalingsfacilitatoren Yourpay, der nu øger målsætningen til 200 procent vækst på transaktioner i det kommende år. Vækst der især skal komme fra udlandet.

Da Yourpay for et år siden landede en tocifret millioninvestering, var den hovedsageligt øremærket nye tekniske løsninger og automatisationer. Ved at integrere til blandt andet økonomi-systemer og lagerstyring, vil Yourpay hjælpe kunderne med at tjene flere penge i deres butikker.

Læs også: Yourpay vil være mere end betalinger: Henter millioninvestering

Nu har startuppet fra Høje Taastrup fået en ny investering på 22 millioner kroner, som primært er øremærket vækst. Bag investeringen står kapitalfonden Nordica Capital Partner, der også var med i den seneste investeringsrunde, samt Artha Kapitalforvaltning, der har lagt 10 millioner kroner i selskabet.

”Yourpay er en spændende virksomhed i en attraktiv branche, og med den teknologiske platform, og de muligheder som teknologien åbner op for, er der basis for langt større vækst. Derfor går vi nu ind og giver virksomheden den kapitaltilførsel, der er nødvendig for at sikre ambitionerne. Herudover har det vigtige i investeringsrunden naturligvis været Yourpays målsætninger og evner til at opnå større partnerskaber i 2018, hvilket bl.a. er tilfældet med samarbejdsaftalen med Visma-koncernen. En aftale, som alle parter forventer sig meget af,” udtaler Mogens Kjær, bestyrelsesformand i Nordica Capital Partners.

Målsætningen er fortsat at investere i teknologien, så betalingsløsningen kan skræddersyes behovet i både fysiske- og onlinebutikker. Men samtidig er målsætningen for 2019 øget med 200 procent i forhold til den forventede transaktionsvolumen.

Volumen skal komme fra udlandet

Kapitaltilførslen betyder, at Yourpay forfølger en langt mere aggressiv strategi i både Danmark og udlandet i forhold til at hente nye kunder og samarbejdspartnere.

”Vi har skabt en komplet værktøjskasse, der sikrer vores kunder den mest gnidningsfri og simple betalingsløsning, og som leverer et hurtigt og sikkert betalingsflow. Vi kan mærke, at hjemmemarkedet har taget rigtig godt imod vores løsninger, så vi nu kan konkurrere med de helt store udbydere, og det giver naturligvis brændstof og blod på tanden til at forfølge nogle mere ambitiøse mål i blandt andet udlandet i 2019,” siger Mathias Gajhede, CEO hos Yourpay.

Derfor gør Yourpay sig klar til at sætte gang i forretningen i flere nordiske lande samt i Østeuropa i første halvår af 2019. Selskabet forventer, at de nye markeder relativt hurtigt vil bidrage med voldsom forøgelse af transaktionsvolumen.

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.