You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Ulobby forbereder nordisk ekspansion efter ny fundingrunde under Covid-19

@sebastian

Det danske startup Ulobby har lukket ny millionrunde, der skal gøre virksomheden klar til at indtage de nordiske markeder.

Det danske startup Ulobby har lukket ny millionrunde, der skal gøre virksomheden klar til at indtage de nordiske markeder.

Platformen fra det danske startup Ulobby skal åbne lobby-arbejdet op ved hjælp af digitale værktøjer, så flere mennesker får mulighed for at forstå og påvirke den politiske proces.

Nu offenliggør virksomheden, at den har gennemført en fundingrunde og rejst et større millionbeløb under pandemien. Udover eksisterende investorer, som blandt andet tæller Capnova og Bruxelles-baserede Cullen International, træder Vækstfonden nu også ind i investorgruppen.

“Til trods for den usikkerhed, Covid-19-situationen bragte med sig, formåede Ulobby at vokse i Q1 og Q2, og derfor har vi også oplevet positiv interesse fra investorer i både ind- og udland. I sidste ende besluttede vi at gå med Vækstfonden, da de har de kompetencer, vi har brug for, for at skalere virksomheden yderligere,” siger Anders Kopp Jensen, CEO og co-founder af Ulobby.

Læs også: Ulobby hjælper flere til at blive lobbyister med sin politiske platform

Ulobby er allerede tilstede på flere markedet, og har blandt ande fået kunder fra Tyskland og USA under corona-krisen. Men med kapitalindsprøjtningen vil Ulobby satse mere målrettet på at indtage Norden.

”Vi har længe udforsket Norden og set en ekspansion i disse lande som et naturligt næste skridt for os, og samtidig har den indledende feedback været yderst positiv. Det svenske lobby- og Public Affairs-marked er markant større end det danske, så der er helt klart vækstpotentiale for os. At vi allerede har fået svenske kunder, inden vi officielt indtræder på markedet, bekræfter potentialet,” siger Anders Kopp Jensen.

Corona-hjælpepakker understreger behovet

Covid-19 har sat mange brancher under alvorligt pres, og det har politikere over hele verden reageret på – blandt andet i form af hjælpepakker, tilskud og udskydelse af frister. For virksomhederne er interessevaretagelse simpelthen blevet et spørgsmål om liv eller død. Og det gør kun Ulobbys produkt vigtigere.

“Arbejdet med Public Affairs bliver mere forretningskritisk, da konsekvenserne ved politiske ændringer eller mangel på samme, i kølvandet på Covid-19, kan være enorme. Vi oplever i stort omfang, at den politiske usikkerhed, som pandemien har medført, har gjort vigtigheden af Public Affairs-arbejdet mere tydelig blandt ledelser i virksomheder og organisationer, og derfor efterspørger mange et værktøj som vores,” siger Anders Kopp Jensen.

Ulobby blev etableret i 2016 af Bertel Torp og Anders Kopp Jensen og er en SaaS-platform til Public Affairs og stakeholder management. Virksomheden har i dag 18 ansatte og kontorer på Frederiksberg og i Bruxelles.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY