Peter Mühlmann, stifter og CEO af Trustpilot
Trustpilot rammer årlig omsætning på 100 mio. dollars
Trustpilot rammer årlig omsætning på 100 mio. dollars

Anmeldelsesplatformen Trustpilot har vokset sin omsætning med 30 procent hvert år siden 2013, og rammer nu en omsætning på 100 mio. dollars om året.

Anmeldelsesplatformen Trustpilot har vokset sin omsætning med 30 procent hvert år siden 2013, og rammer nu en omsætning på 100 mio. dollars om året.

Efter Trustpilot blev stiftet i Aarhus i 2007, blev virksomheden hurtigt en af de første darlings blandt en ny bølge af tech-startup efter dotcom-boblen. Den digitale anmeldelsesplatform er siden vokset hurtigt, og har i dag opnået en dominerende position som en af de førende platforme for forbrugeranmeldelser i verden.

“Udover venner og familie er anmeldelser den mest troværdige kilde til informationer om virksomheder, og 89 procent af forbrugerne oplyser, at de læser anmeldelser online, inden de træffer en købsbeslutning,” siger Peter Mühlmann, som er stifter og CEO i Trustpilot.

Med mere end 100 millioner anmeldelser har Trustpilot idag nået en størrelse og en indflydelse på andre virksomheder omdømme, som ind imellem har givet modvind fra de startups, som bliver anmeldt. Men samtidig er Trustpilot på sin vis stadig en del af miljøet for vækst-startup: Sidste år lukkede virksomheden en serie-e runde på 360 mio. kroner, og nu kan virksomheden fejre at have rundet en årlig, tilbagevendende omsætning på 100 mio. dollars fra sine 19.000 abonnenter.

Den massive vækst fortsætter

Trustpilot har hvert år haft en gennemsnitlig stigning i deres omsætning på mere end 30 procent fra 2013 til 2019.

Samtidig er Trustpilot blandt de mest besøgte websites i verden, og i september 2020 skrev forbrugerne 2,7 millioner anmeldelser på platformen. Og corona-krisen har ikke sat tempoet ned.

“Covid-19 har ført til en stigning i e-handlen på helt op til 50 procent på nogle områder, og jeg tror på, at troværdige anmeldelser fra en pålidelig kilde er af afgørende betydning for alle virksomheder,” siger Peter Mühlmann.

Siden Trustpilots grundlæggelse har platformen rejst USD 173 mio. fra en række kapitalfonde for at fremme deres vækst og mission. Trustpilot har i dag hovedsæde i København og kontorer i London, New York, Vilnius, Denver og Melbourne, og virksomheden beskæfter over 700 medarbejdere.

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.