Tre have- og natur-apps, der gør dig klar til foråret
Tre have- og natur-apps, der gør dig klar til foråret
@Redaktionen

Annoncen er skrevet af Blomsterverden.dk.

Hvis du ligesom de fleste danske haveejere, elsker at bruge tiden i haven til at gøre den smuk og forårsklar så kan vi anbefale at læse med her. Vi har nemlig fundet tre apps til din smartphone, der klæder dig på til forårets store klargøring af haven. Uanset om du skal bruge høstanemoner hos blomsterverden eller blot skal bruge en app til at holde styr på, hvornår de forskellige planter skal have pasning og pleje kan vi hjælpe dig her på siden. Find flere artikler som disse og få inspiration til din have på haveunivers.dk/, der giver dig tips og tricks til at finde lige præcis den have du ønsker dig. Fælles for disse apps er, at de allesammen er ganske gratis og kan hentes til din smartphone, der hvor du normalt henter apps.

1 – Husets kalender – fra Bolius

Den første app vi præsenterer i denne artikel, kommer fra Boligejernes Videnscenter Bolius, og hedder “Husets Kalender”. Med Husets Kalender har du altid styr på, hvornår det er bedst at gøre de forskellige ting i ejendommen på det rigtige tidspunkt. Den giver det helt store overblik over, hvornår du bør gøre de vigtigste opgaver i hjemmet, så du får mest muligt ud af din tid og din have. Appen forklarer dig, hvad der er vigtigst at gøre, og hvornår du skal gøre dem. Desuden findes en række månedlige gøremål, så du sikre en god bolig på den lang bane. Hver enkelt opgave er beskrevet med på sværhedsgrad og hvor lang tid det tager at udføre dem. Har du derfor meget travlt i hverdagen, kan Husets Kalender være en god hjælp så du kan se, hvornår du skal lave de forskellige gøremål.

2 – LikeThat Garden

LikeThat Garden er også en uvurderlig app, hvis du går op i blomsterne, buskene og generelt plantelivet i din haves ve og vel. Med LikeThat Gardens funktioner skal du blot tage et billede af planten, og så fortæller appen dig en helt masse nyttig information om den. LikeThat Garden fortæller dig, hvordan forskellige planter, blomster, buske og træer gror bedst, og hvordan du skaber de optimale rammer for dem. Med LikeThat Garden på hånden er du sikker på, at der er hjælp at hente, hvis du skal have hjælp til plantelivet i haven. Appen har en kæmpestor database over mange forskellige og interessante haveplanter, og hvordan du vækster dem.

3 – Naturguide – fra Danmarks Naturfredningsforening

Sidst app, der er værd at highlighte i denne omgang for naturelskere, er en app der er produceret og udviklet af Danmarks Naturfredningsforening. Den hedder Naturguide, og er en fantastisk guide at have ved hånden, hvis du holder af naturen. Her kan du nemlig læse om forskellige planter i den danske natur, og hvilke naturområder der er særligt interessante i Danmark. Du kan ligeledes finde en oversigt over, hvor der er shelters og spejderhytter i Danmark, så der er mange muligheder for at få det maksimale ud af naturoplevelserne.

 

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.