TjekBil og Samlino i samarbejde om billigere bilforsikringer
TjekBil og Samlino i samarbejde om billigere bilforsikringer

Aarhus-virksomheden TjekBil.dk går sammen med Samlino.dk om at skaffe danskerne billigere bilforsikringer.

Aarhus-virksomheden TjekBil.dk går i partnerskab med københavnske Samlino.dk, så de sammen kan skaffe så mange danskere som muligt de billigste bilforsikringer.

TjekBil.dk, der har den tidligere Bilbasen-direktør Kenneth Andersen i spidsen, har specialiseret sig i at levere oplysninger til bilkøbere og har dagligt tæt på 6.000 brugere. Det nye samarbejde betyder, at brugerene fremadrettet lynhurtigt kan få et overblik over markedets bedste tilbud på en bilforsikring på netop den bil, de kigger på i databasen.

“Med TjekBil.dk ønsker vi at skabe en tjeneste, som gør det nemmere at se bilens historik og sikre større gennemskuelighed på markedet. Samarbejdet med Samlino.dk er derfor perfekt i forhold til at give vores mange brugere mulighed for også at få gennemskuelighed på forsikringsmarkedet og hjælp til at finde den billigste bilforsikring,” siger Kenneth Andersen.

Samlino.dk er Danmarks største sammenligningsportal for blandt andet bilforsikringer. Her glæder man sig ligeledes over det nye samarbejde, som bakker op om missionen om øget gennemsigtighed.

“Vi har en erklæret mission om at hjælpe så mange danskere som muligt med at få så gode og billige forsikringer som muligt. TjekBil.dk er i daglig kontakt med tusindvis af bil-interesserede, så på den måde giver det her samarbejde rigtig god mening”, siger Kristian Pitzner-Jørgensen, adm. direktør i Samlino.dk

Om de to firmaer:

  • TjekBil.dk er en del af Heymate ApS, som også har andre bilrelaterede tjenester som Bilhandel.dk, Bilgalleri.dk og Tjekbilsyn.dk. Tjekbil.dk har dagligt over 6.000 opslag på nummerplader og app’en er downloaded over 100.000 gange.
  • Samlino.dk er en del af CompareEuropeGroup, som sidste år fik tilført 150 mio. kroner af en række investorer, heriblandt bestyrelsesformand Mads Faurholt-Jørgensens Nova Founders, Lars Seier Christensen, Thorleif Krarup og Peter Thiel.
FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.