Bjørn Vestergaard Barfoed og Lars Seier rollemodellerne podcast
Når Bjørn Vestergaard Barfoed (til højre) åbner op for anden sæson af podcasten “Rollemodellerne”, bliver det blandt andet med Saxo Bank-stifteren Lars Seier (til venstre) som gæst.
TechSavvy indgår samarbejde med podcasten ”Rollemodellerne”
TechSavvy indgår samarbejde med podcasten ”Rollemodellerne”

I samarbejde med podcasten “Rollemodellerne” kan du tage interviews med blandt andet prominente iværksættere med i ørerne.

I samarbejde med podcasten “Rollemodellerne” kan du tage interviews med blandt andet prominente iværksættere med i ørerne.

Siden Bjørn Vestergaard Barfoed i marts 2017 satte strøm til sin podcast ”Rollemodellerne” (tidligere The Beartalk Show) har prominente iværksættere som Jakob Jønck, Mads Faurholt og Lars Tvede været forbi podcast-studiet. Selvom iværksætteri er et naturligt omdrejningspunkt for podcasten, så handler det i lige så grad om at lære de personlige erfaringer og strategier fra deltagerne.

”Det er min allerstørste ambition med podcasten at hjælpe flere mennesker med at få succes og lykkes med at opnå drømmene i deres liv. Næsten alle de mennesker, jeg har interviewet, har nævnt, at deres personlige udviklingsrejse som iværksætter har været mindst lige så værdifulde, som de virksomheder, de har opbygget,” siger Bjørn Vestergaard Barfoed.

Med podcasten ønsker manden bag at afmystificere, hvad det kræver at opnå ekstraordinære resultater. På den måde er “Rollemodellerne” en database med en stor samling af strategier, vaner og rutiner fra iværksættere såvel som rollemodeller fra litteraturens, kulturens og sportens verden, som lytteren kan bruge til at lade sig inspirere til selv at søge vækst i deres liv.

”Jeg var ved at blive lidt træt af alle de iværksætterinterviews, hvor der udelukkende blev fokuseret på, hvilke strategier en founder brugte til at bygge sin virksomhed – og nærmest intet om, hvad han gjorde med sig selv, for at komme hen til at lede den store virksomhed. Vi kan vel for eksempel hurtig blive enige om, at der er kæmpe forskel på personen Mark Zuckerberg før han byggede Facebook og til hans mindset i dag?,” siger Bjørn Vestergaard Barfoed.

Anden sæson af podcasten vil kunne høres lige her på TechSavvy.media – men selvfølgelig også i din podcast app.

Første afsnit af den nye sæson udkommer i næste uge, men du kan allerede nu smuglytte afsnittene fra første sæson.

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.