Startup vil transformere de ligegyldige tilbudskataloger med tech
Startup vil transformere de ligegyldige tilbudskataloger med tech

Et nyt tech-koncept er tilføjet til startuppet Web2medias produktportefølje. Konceptet er en platform, der skal digitalisere og brugerrette reklamekataloger.

Et nyt tech-koncept er tilføjet til startuppet Web2medias produktportefølje. Konceptet er en platform, der skal digitalisere og brugerrette reklamekataloger.

Det kan sommetider føles lidt uhyggeligt, at Facebook ved, at man netop nu mangler Ray Bans, er til lyse sommerkjoler, eller netop er løbet tør for en specifik vare. Men den målrettede reklame er effektiv, og har gjort de fleste kunder dovne. Vi har nemlig vænnet os til et målrettet reklamebudskab, der er skræddersyet netop til os, og vil ikke længere bruge endeløs tid på at bladre tilbudskataloger igennem, hvor kun ti procent er relevant for os. 

Forventningen om skræddersyet tilbud, var frøet til etableringen af platformen ‘AVIOU’, der hører under det aarhusianske startup Web2media. 

Læs også: Ugens Startup: Tax Helper vil sikre brugernes 11 mia. skattekroner

”Hos Web2media er vi lykkedes med at transformere og ikke kun digitalisere forretningsmodeller. Ofte har man set virksomheder tage fysiske ting og bringe dem online, men det er først nu mediebranchen for alvor er begyndt at transformere brugeroplevelsen,” siger Allan Jørgensen, medstifter af Web2media. 

Bedre sent end aldrig 

Og det er ikke blot den generelle mediebranche, der er begyndt at transformere brugeroplevelsen. Også tilbudskataloger er begyndt at skræddersy tilbud og har indset, at Fru Jensen ikke nødvendigvis er interesseret i de samme ting som Hr. Jensen. 

“AVIOU gør det muligt for virksomheder at målrette tilbudskataloger til Fru Hansen, så Fru Hansen modtager et andet katalog end Hr. Jensen. Det sker ved, at man i det personlige og digitale reklamekatalog dynamisk kan ændre rækkefølgen af varer; sideopsætningen; lagerbeholdningen med mere,” siger Allan Jørgensen. 

Så selvom de skræddersyede tilbudskataloger, ifølge Web2media, har været sløve i optrækket, er sent bedre end aldrig. De brugerrettede reklamer, øger nemlig salget markant. 

Læs også: Reflectly: Fra idé til verdensledende mental-app på 3 år

Ifølge Allan Jørgensen, ser man hele tre gange så mange transaktioner over mobilen, og i totalen stiger salget med hele 76 procent.  

Trods AVIOU netop er lanceret, kan Web2media allerede bryste sig af, at have flere af de større detailkunder – herunder tøjvirksomheden Bon’A’Parte, der  udelukkende sælger deres produkter på online shopping og udsendte fysiske kataloger. 

Den nye tilbudsplatform, håber Allan Jørgensen, vil bidrage til at sparke startuppets omsætning hele tyve millioner op i slutningen året. Web2media har netop offentliggjort sidste års omsætning, der lød på på 30 millioner kroner, og håber på 2020 vil bringe en årsomsætning på 50 millioner.

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.