Fireside chat mellem Tommy Ahlers og Jesper Buch til Go Red-arrangementet sidste år.
Startup-scenen jubler over Tommy Ahlers’ ministertaburet
Startup-scenen jubler over Tommy Ahlers’ ministertaburet

Tommy Ahlers blev til formiddag udnævnt som ny Uddannelses- og Forskningsminister. En udnævnelse, der har vakt begejsstring i iværksættermiljøet.

Tommy Ahlers blev til formiddag udnævnt som ny Uddannelses- og Forskningsminister. En udnævnelse, der har vakt begejsstring i iværksættermiljøet.

Det var egentlig åbningen af det store, årlige digital-event “Internet Week Denmark” i Aarhus, der skulle være i fokus. Men halvvejs gennem programmet opstod der så meget puslen blandt tilhørerne, at man fra scenen var nødt til at annoncere:

“Tommy Ahlers er blevet udnævnt som minister.”

Morten Primdahl, der er co-founder af den internationale succes Zendesk og var keynote-speaker til åbningen, indledte sit oplæg med at konstatere, at han var lidt rundt på gulvet over udnævenlsen af hans gode ven Tommy Ahlers som minister – den havde han ikke set komme.

“Når såden noget sker, så bliver jeg stolt af Danmark – at vi tør tage en mand ind fra gaden og gøre ham til minister. Der er ingen tvivl om, at Tommy er et fantastisk menneske og aktiv, men jeg har alligevel stor respekt for både ham og regeringen for at gøre det,” siger han til TechSavvy.media.

Overraskelse og glæde fra startupmiljøet

Til Børsen kalder David Helgason, stifter af Unity Technologies, udnævnelsen fantastisk, og både Preben Damgaard og Tommy Andersen, der begge er it-iværksættere, roser Tommy Ahlers overfor IT-Watch.

“Tommy Ahlers har en kombination af sociale kompetencer, et vindende væsen og så har han en god næse for forretning. Han kan bringe folk sammen og få skabt løsninger fremfor at grave grøfter, så jeg kan sagtens se ham i denne rolle,” siger Preben Damgaard til IT-Watch.

Også på Twitter er der ros fra med-løven Jesper Buch.

Og også på Facebook er lykønskningerne strømmet ind, siden nyheden blev offentliggjort i formiddag.

https://www.facebook.com/kanberg/posts/10156387058058185

https://www.facebook.com/neilswmurray/posts/2501641233394847

https://www.facebook.com/KonradKierklo/posts/10156689986168570

 

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.