Se billederne: Shipz vandt den første Pitch For Peers-finale
Se billederne: Shipz vandt den første Pitch For Peers-finale

Første udgave af den virtuelle pitch-konkurrence Pitch For Peers blev vundet af Shipz, som kan gå hjem med 20.000 kroner.

De fem finalister i pitch konkurrencen Pitch For Peers mødtes her til aften hos SingularityU Nordic, hvor de skulle kæmpe om hæderen og 20.000 kroner foran en ekspert-jury.

Vinderen blev det unge startup Shipz, der vil gøre det nemmere for rejsende at få varerne fra det udenlandske shoppingspree fragtet hjem til adressen.

”Vi lagde vægt på, at de havde en klar valueproposition for både de rejsende og butikkerne, og at de brugte en klar no-cure-no-pay-model. Der skal volumen til, for at det kan lykkes, men vi tror på, at i har teamet til at gøre det,” sagde David Kofoed Wind, CEO for Peergrade, som var en del af juryen.

Konkurrencen var arrangeret i et samarbejde mellem startuppet Peergrade, SingularityU Nordic og TechSavvy media. Hovedpræmien på 20.000 kroner var sponseret af Danske Bank.

Viral pitch konkurrence

51 startups havde meldt sig til den indledene og virtuelle del af konkurrencene, hvor de ud over at skulle dele deres egen pitch også skulle give feedback på fem andre deltageres pitch.

“Opbakningen fra både partnere og deltagere har overgået vores forventninger. Deltagerne har hver modtaget 1.5 siders feedback fra fem andre ligesindede iværksættere samt numerisk feedback. Det er mere end man får, når man aflevere sit speciale eller pitcher til investorkonkurrencer. Jeg ved ikke, hvor man ellers kan få så grundig feedback. Og generelt bliver feedbacken ratet højt, hvilket også vidner om kvaliteten,” siger Jakob Lindmark Frier fra TechSavvy Media fra scenen.

“Normalt når man ansøger om pitchkonkurrence, sender man en afsøgning og får et afslag et par måneder senere – uden nogen forklaring. Her giver alle deltagere feedback til alle andre deltagere så alle får noget ud af at melde sig til, og deltagerne lærer samtidig en masse af at give andre feedback,” siger David Kofoed Wind.

Anden udgave af konkurrencen er endnu ikke planlagt, men målet er på sigt at skabe en platform, hvor startups løbende kan give hinanden feedback.

De bedste 5 var udvalgt til at pitche til live-event.

De fem finalister:

Krizo, Lynx Sight, Lulu Lab, Celluly og Shipz.

People Choice award: Celluly

Samlet vinder: Shipz

 

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.