Werner Valeur, CEO & co-founder i Wolfpack.
Serieiværksætter afslører hemmelig formel bag lanceringen af Wolfpack
Serieiværksætter afslører hemmelig formel bag lanceringen af Wolfpack
”Hemmeligheden bag mine succesfulde exits er egentlig ganske ligetil, men det kræver viden, tålmodighed og mod,” lyder et af de gode råd til selvstændige fra Werner Valeur, CEO & co-founder i Wolfpack.

Sponsoreret: Artiklen er udgivet i samarbejde med Wolfpack.


Integration er nøgleordet i alt, hvad Werner Valeur giver sig i kast med, og hans seneste lancering, Wolfpack, er ingen undtagelse. Men serieiværksætterens stærke lanceringer følger en særlig formel med flere ingredienser, som afsløres her.

Eksisterende konkurrence

Werner er ikke bange for konkurrence og trives bedst i et etableret marked: ”Jeg starter altid virksomheder op i et marked, hvor konkurrenterne flokkes. Der skal dog være nogle fællesnævnere for disse konkurrenter: 1. De er forældede, 2. De løser problemet traditionelt.”

Ifølge Werner kan du med fordel tage udgangspunkt i et marked, hvor du selv kunne være kernebruger. “Det gør det lettere at udvikle en god prototype, før du investerer i ‘R&D’. Og når du starter din virksomhed i et marked, som allerede er kvalificeret og fungerer, kan du lettere spotte de områder, som konkurrenterne ikke formår at udnytte” tilføjer han.

Let administration

Som selvstændig kan du tage Wolfpack-app med i lommen og frit købe ind til din virksomhed uden bøvl med kvitteringer, dyre firmakort og tidskrævende administration. Du kan betale med kontanter, MobilePay eller privat betalingskort. Wolfpack holder styr på alt, så du får dine fradrag og alle pengene retur til din privatkonto.

Formlen

Her får du de tre vigtigste ingredienser i lanceringen af Billy, Salary og nu også Wolfpack.

1. Brugervenlighed, ingen roadblocks
Alt for ofte bliver der udviklet forkromede it-løsninger, som kun udviklerne bag kan finde ud af at betjene. Derfor er brugervenlighed et afgørende konkurrenceparameter. Sørg for, at din software er nem at anvende.

2. Stærkt brand, klar kommunikation
Alt for få iværksættere investerer nok i deres brand og kommunikation. En af årsagerne er, at det kan være dyrt. Men hvis du ikke investerer i markedsføringen af dit brand, hvordan skal omverdenen så lære det at kende?

3. Skær igennem støjen, gør dig synlig
I et marked med stor konkurrence skal der meget til, før målgruppen bemærker og husker dig. Det er ikke nok at have det bedste produkt på markedet, du skal også skille dig ud. Få styr på kernefortælling og visuel identitet.

Werner Valeur’s latest launch, Wolfpack, can be downloaded for free on Google Play or the App Store .


Facts

● Wolfpack app for disbursements, reimbursement and digitization of receipts
● Pay only for the number of disbursements per month See price package
● Integrate with your accounting program
● Free access for accountants and bookkeepers

TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.