You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Robotinvestor henter ny investering på 10 millioner

@laerke

Robotrådgiveren Nord Investments har haft et flot 2019 og væksten er fortsat i år. Nu henter selskabet et tocifret millionbeløb – midt i en krisetid.

Robotrådgiveren Nord Investments har haft et flot 2019 og væksten er fortsat i år. Nu henter selskabet et tocifret millionbeløb – midt i en krisetid.

Coronakrisen har ramt markedet for investeringer hårdt. Alligevel er det lykkedes fintech-virksomheden Nord Investments at hente et tocifret millionbeløb i kapitaludvidelse. Det er North-East Venture og Arab Bank Ventures, der er en af de største finansielle institutioner i Mellemøsten, der står bag hovedparten af kapitalindsprøjtningen.

Det er mindre end et år siden, at Arab Bank Ventures sidst skød millioner i Nord Investments. Siden er det kun gået fremad for virksomhede, og det er ifølge direktør og medejer Anders Hartmann også forklaringen på, at selskabet nu kan hente det tocifrede millionbeløb.

“Vi havde et meget tilfredsstillende 2019, hvor vi mere end firedoblede formueforvaltningen, og selvom vi nu står midt i en krise, ser de gode takter ud til at fortsætte. I marts måned fik vi 25 millioner ind fra kunder, så vi er fortrøstningsfulde omkring vores vækst for resten af 2020. Vores stærke tjeneste har vist sig at være meget attraktiv for kunderne, og det er også derfor, at vi igen får en betydelig kapitaludvidelse fra vores investorer. Det er vi naturligvis rigtig glade for,” siger Anders Hartmann, direktør og medejer af Nord Investments,

Robotten råder over 380 mio. investeringskroner

Nord Investments tilbyder automatiseret investeringsrådgivning, også kaldt robotrådgivning, der gør det muligt for kunder at få forvaltet deres formue væsentligt billigere end de konventionelle løsninger, der i mange år har domineret markedet.

“Nord Investments’ succesrige track record viser en velfungerende og skalerbar forretningsmodel. Deres automatiserede lavomkostningsplatform er efterspurgt i markedet og demokratiserer adgangen til kapitalinvesteringer. Deres digitale service vil spille en centrale rolle i fremtidens investeringsløsninger, ikke kun på det danske marked, men også internationalt. Vi er meget glade for at være en del af Nord Investments rejse og er sikre på deres fortsatte fremgang og vækst, siger Faisal Hakki, adm. direktør i Arab Bank Ventures.

Da Nord Investments relancerede deres tjeneste i februar 2019 med Saxo Bank som ny partnerbank, havde selskabet 60 millioner kroner under forvaltning. Ifølge Anders Hartmann har Nord Investments aktuelt 380 millioner kroner under forvaltning og en forventning om at nå deres målsætning på 800-900 millioner kroner under forvaltning ved udgangen af 2020.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY