You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Revolut runder 50.000 danske kunder og sponserer dansk storklub

@sebastian

Den britiske challenger bank Revolut begyndte sidste år for alvor at satse på Danmark, og nu har fintech-virksomheden indgået en aftale om navnepartnerskab med F.C. København i Parken.

Den britiske challenger bank Revolut begyndte sidste år for alvor at satse på Danmark, og nu har fintech-virksomheden indgået en aftale om navnepartnerskab med F.C. København i Parken.

Siden det britiske fintech-selskab ‘Revolut’ blev stiftet i England i 2015, har der været fart over feltet. Globalt har virksomheden i dag over 10 millioner kunder og mere end 350 millioner transaktioner.

Sidste år begyndte Revolut for alvor at satse på det danske marked, hvor de ansatte den første medarbejder i landet og lovede lokale tilpasninger. Siden har udfordrerbanken rundet 50.000 brugere i Danmark.

Læs også: Lokale tilpasninger skal gøre fintech-enhjørningen til hverdagsbank

Og nu annoncerer fintech-banken et prominent sponsorsamarbejde med F.C. København, som betyder, at A-tribunen i Parken kommer til at hedde “Revolut-tribunen” frem til sommeren 2023.

“Vi synes, at Revolut er en enormt interessant partner for os. De er, ligesom vi, en del af en rivende digital udvikling, der hele tiden åbner nye innovative muligheder, og derfor matcher vi godt. Vi har et mindset om at spille med de bedste i verden, og her passer Revolut perfekt ind. De er førende på deres område og er i fuld gang med at revolutionere måden vi tænker banker på. Det er enormt inspirerende for os at følge med i og lære af,” siger Katja Moesgaard, der er COO i F.C. København.

Skal være digital sparringspartner

Ved at satse på den digitale bankoplevelse har Revolut på rekordtid bredt sig til en lang lang række lande og millioner af kunder, og sidste år blev virksomheden kåret til den hurtigst voksende i Storbritannien.

Derfor ligger det også som en ambition i aftalen, at F.C. København skal lure digitale tricks fra Revolut.

”Revolut er en partner, vi virkelig kan sparre med og lade os inspirere af på det digitale område, og vi er helt overbevist om, at vi sammen kan finde nye og bedre løsninger på en række områder. Det er en integreret del af vores strategi, at vi skal udvikle os digitalt, og vi glæder os meget til at komme i gang med samarbejdet og se, hvor det kan føre os hen,” siger Katja Moesgaard.

Hos Revolut ser man også gode perspektiver i partnerskabet for begge parter:

”Vi er super stolte og glade over at have etableret et partnerskab med en af de største og mest succesfulde fodboldklubber i Norden. Partnerskabet understøtter at vi er her i Norden for at blive og konstant vokse. I samarbejde med FCK vil vi være i stand til at tilbyde fans fantastiske deals i samarbejde med Revolut,” siger Lasse Kalkar, der er Nordisk Growth Manager hos Revolut.

Første gang Revolut kommer i spil på som ny partner på A-tribunen er til kampen mod AaB d. 1. marts kl. 18.00.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY