You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Restaurantappen Eatie lukker sin første investering

Teamet bag Eatie, som er stiftet af Morten Lie Jørgensen, Steffen Frølund og Bo Møller.

Den nye danske restaurantapp Eatie lukker sin første eksterne investering og kommer tættere på drømmen om at digitalisere hele købs- og bestillingsoplevelsen for restauranter.

Den nye danske restaurantapp Eatie lukker sin første eksterne investering og kommer tættere på drømmen om at digitalisere hele købs- og bestillingsoplevelsen for restauranter.

Hvis du ikke vælger dit næste restaurantbesøg ud fra antallet af Michelin-stjerne, så har det danske startup Eatie måske en løsning, der passer dig bedre.

Startuppet har nemlig samlet 2,3 millioner gæsteanmeldelser fra 6000 danske spisesteder i sin app, som gik i luften sidste sommer. I stedet for at kæmpe med at bygge sin database fra ingenting, har det danske startup valgt at indsamle anmeldelserne fra Google, Tripadvisor, Yelp og Facebook, så man kan få det samlede overblik over, hvad brugerne synes om de fleste danske restauranter, ét sted.

Og den gode idé har nu sikret virksomheden sin første investering fra investoren René Fonseca, der gennem sin virksomhed Carbon60 har investeret i Eatie.

“Det er et kæmpe skulderklap for os, at få en mand som René Fonseca med. Vi er allerede godt i gang med at udleve vores drøm om at gøre det nemmere for danskerne at booke bord i nærheden, men den nye investering åbner endnu flere muligheder. René er en meget intelligent mand, der passer perfekt ind i vores kultur og kan hjælpe os med at nå vores drømme om at digitalisere hele købs- og bestillingsoplevelsen omkring dét at spise lækker mad på en restaurant,” siger Morten Lie Jørgensen, adm. direktør i Eatie.

Softwarebot tager imod telefonopkald

Eatie har base i kontorfællesskabet 24labsi København og har tre erfarne tech-iværksættere bag sig, der alle deler en passion for teknologi og god mad. Indtil videre har virksomheden indsamlet over 2,3 millioner restaurantanmeldelser og gjort det muligt at booke bord på samtlige restauranter i Danmark.

Men iværksættervirksomheden har endnu større drømme for, hvad teknologien skal kunne hjælpe restauranterne og deres gæster med.

“Vi udgiver snart vores software-robot, som kan håndtere opringninger til restauranter, uden at et menneske skal indover. Vi ønsker at gøre det muligt at booke bord online på endnu flere restauranter, men samtidig respektere mange restauranters ønsker om at modtage bookinger over telefon. Med robotten kan restauranterne modtage bookinger over telefonen og gæsterne kan booke online. Det synes vi er en smuk, moderne digitalisering af oplevelsen,” siger Morten Lie Jørgensen.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY