Lasse Schou Holbøll, stifter af Soundvenue og Mouseflow, er nu også investor i startuppet Eatie.
Restaurant-appen Eatie lander sin anden investering på fire måneder
Restaurant-appen Eatie lander sin anden investering på fire måneder

Restaurant-appen Eatie lander investering på 1,8 millioner fra Soundvenue-stifter.

Restaurant-appen Eatie lander investering på 1,8 millioner fra Soundvenue-stifter.

Den ét år gamle danske restaurant-app Eatie har lukket sin anden investeringsrunde. Denne gang er det serieiværksætter og Soundvenue-stifter Lasse Schou Holbøll, der ser muligheder i Eaties projekt om at digitalisere restaurationsbranchen med helt nye SaaS-løsninger.

I marts sikrede Eatie sin første investering fra angel investoren René Fonseca. Han har ønsket at investere igen, og i denne omgang investerer Lasse Schou Holbøll, stifter af Soundvenue og stifter samt adm. direktør i Mouseflow ligeledes i selskabet.

Mouseflow har eksisteret siden 2009 med store kunder som Microsoft, Bosch og Pandora. Og nu har stifteren bag altså fået øjnene op for potentialet i den nye startup-virksomhed Eatie.

Læs også: Restaurantappen Eatie lukker sin første investering

“Det er enhver iværksætters drøm at opleve, at flere investorer ser et kæmpe potentiale i ens idé og produkt. Med Lasse på holdet åbner der sig helt nye muligheder for Eatie. Vi er allerede godt i gang med at gøre det nemmere for danskerne at booke bord på samtlige restauranter i Danmark. Men vi har meget større vækstambitioner fremadrettet,” siger Bo Møller, co-founder og bestyrelsesmedlem i Eatie.

Lasse Schou Holbøll modtog i 2017 prisen som årets digitale gazelle i København ved Børsens årlige kåring af landets hurtigst voksende virksomheder. I efteråret 2018 solgte han en del af sin virksomhed Mouseflow for et 3-cifret millionbeløb til kapitalfonden Offspring Capital.

Software-robot ringer til restauranten for gæsten

Eatie gik i luften i sommeren 2018 og har siden da indsamlet over 2,5 millioner gæsteanmeldelser fra de store anmeldelsessites som Tripadvisor, Google og Facebook for mere end 6000 restauranter og spisesteder i Danmark. Det giver brugerne et samlet overblik over de anmeldelser, som restauranterne har fået på tværs af internettet.

Flere end 100 restauranter og flere tusinde brugere er allerede aktive på Eatie, og virksomheden har store planer om at gøre bordbooking muligt på stort set alle restauranter i Danmark.

Eatie har netop lanceret sin software-robot, der kan håndtere opringninger til restauranter på vegne af gæsten. På den måde ønsker Eatie at gøre håndtering af bookinger mindre kompliceret for restauranterne. Når en gæst booker et bord online, modtager restauranten et opkald fra software-robotten. Restauranten behøver således ikke at ændre noget i den daglige drift for at modtage flere gæster online.

Et “du skal ikke gøre noget”-bookingsystem

Opkalds-robotten er en del af Eaties “du skal ikke gøre noget”-bookingsystem. Her får restauranterne mulighed for at integrere et bookingsystem online, uden at ændre sine arbejdsgange.

“Vi ønsker at gøre det muligt at booke bord online på størstedelen af de danske restauranter men samtidig respektere det ønske, mange restauranter har, om at fortsætte med at modtage bookinger over telefon. Med opkalds-robotten kan restauranterne modtage bookinger over telefonen, og gæsterne kan booke online. Det synes vi er en fin, moderne digitalisering af oplevelsen, hvor vi imødekommer begge behov,” siger Morten Lie Jørgensen, adm. direktør i Eatie.

Virksomheden henvender sig til restauranter, der gerne vil bevare deres traditionelle restaurantdrift og modtage bookinger via opkald, og som samtidig ønsker at give gæsterne mulighed for online booking.

Eatie har base i kontorfællesskabet 24labs i København og er stiftet af tre erfarne tech-iværksætter, der alle er fælles om passionen for teknologi og god mad.

Indtil videre har virksomheden gjort det muligt at booke bord på 90 procent af restauranterne i Danmark. I 2019 har Eatie planer om at udvide konceptet til andre lande.

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.