Reshoppers nye pakke-løsning gør det trygt at købe brugt på nettet
Reshoppers nye pakke-løsning gør det trygt at købe brugt på nettet

Brugtmarkedspladsen ‘Reshopper’ har sammen med fragtfirmaet ‘Bring’ og fintech-virksomheden ‘Reepay’ skabt en løsning, der skal gøre det enklere og mere trygt at købe og sende varer til hinanden, når man handler privat på nettet.

Brugtmarkedspladsen ‘Reshopper’ har sammen med fragtfirmaet ‘Bring’ og fintech-virksomheden ‘Reepay’ skabt en løsning, der skal gøre det enklere og mere trygt at købe og sende varer til hinanden, når man handler privat på nettet.

Når man køber brugte ting og sager på én af internettets mange markedspladser, ryger man uundgåeligt ind i dillemmaet, når først prisen er handlet på plads: Skal køberen overføre beløbet først, eller skal sælgeren sende varen og vendte på overførslen? Og hvordan sikrer man sig i øvrigt, at modparten ikke snyder én?

For at fjerne usikkerhede og utrygheden i den private handel, har det danske startup Reshopper udviklet et nyt betalingsssytem i samarbejde med Bring og Reepay, som skal fjerne den bekymring, når man shopper second-hand børneudstyr på deres markedsplads.

Den nye løsningen samler simpelthen hele processen direkte i appen, så pengene følger pakken, og det er i følge appudvikler og Reshopper-medstifter Anders Dahl Pape banebrydende.

“Med Reshoppers nye løsning skal man som køber ikke længere overføre penge til sælger via fx MobilePay eller netbank, og man skal heller ikke længere selv sørge for fragtbetaling med pakkelabels og så videre. Vi har bygget det hele ind i Reshopper-appen,” forklarer Anders Dahl Pape.

Når en sælger modtager et bud og accepterer det, så vil sælger få tildelt en pakkekode, som kan skrives direkte på pakken. Sælgeren tager pakken med i en Bring-pakkeshop, indleverer den ved at scanne den indbyggede pakkelabel-stregkode i appen, og først når pakken er registreret, trækker Reshopper pengene fra købers betalingskort. På den måde sikrer man, at sælger sender en pakke, og at køber betaler.

Resultat af års udviklingsarbejde

Reshopper har i flere år gerne ville være en del af brugerens oplevelse med fragt og betaling. Derfor ligger der også en stor investering bag løsningen, fordi folkene bag Reshopper har en tro på, at der er et uudnyttet forretningspotentiale i at gøre transaktionerne på de digitale loppemarkeder sikrere og lettere.

Som en del af den nye model, vil Reshopper tage et servicegebyr samt få del i fortjenesten ved pakkefragten. Samtidig peger Anders Dahl Pape på, at brugerne også vil opleve at spare tid, fordi de ikke behøver at aftale praktiske detaljer i samme omfang som tidligere.

“Hidtil har fragtprocessen været besværlig, fordi sælger og køber typisk skal aftale en række praktiske ting, når en handel er indgået, for eksempel hvornår skal der betales, på hvilken betalingsform, med hvilken fragtløsning, og hvornår pakken sendes. Alt dette kan nu håndteres automatisk af Reshopper, når en handel startes,” siger Anders Dahl Pape.

Sikker løsning skal fjerne børnefamiliernes utryghed

Udover fragtfirmaet Bring er også fintech-virksomheden Reepay involveret i løsningen. Virksomheden håndterer de bagvedliggende betalinger og er garant for en sikker og fremtidssikret betalingsløsning.

“Vi er stolte over at kunne være med til at minimere den usikkerhed, man kan have i baghovedet, selvom vi jo nok alle gerne vil tro på det bedste og ikke forventer at blive snydt. Men et sted som Reshopper skal være en tryg markedsplads for de mange børnefamilier, og med vores ekspertise i betalingsløsninger er vi glade for at kunne være med til at sikre, at Reshoppers medlemmer kan betale enkelt og sikkert,” siger Robert Mygind, adm. direktør i Reepay.

Handler for trecifret millionbeløb øges med fragt

Interessen for at købe og sælge secondhand har været støt stigende over de seneste år, og der er ingen udsigt til, at det ændrer sig. Reshoppers mange medlemmer købte og solgte sidste år brugte varer for et trecifret millionbeløb. Og Reshopper forventer kun, at den nye løsning vil få det beløb til at stige.

“Vi løser nogle grundlæggende problemer for de brugere, som kan være nervøse for, om det er sikkert at handle online og overføre penge mellem private, og som synes, det er besværligt at sende pakker frem og tilbage. Vi tror på, at den her løsning sætter en helt ny standard, og at den vil blive fremtiden for betalinger mellem private ved forsendelse,” siger Nicolai Danmark Johannesen, medstifter af Reshopper, og tilføjer:

“Vi ved, at mange af vores brugere er meget optaget af genbrug og bæredygtighed, og at de selvfølgelig også gerne vil spare penge på at give andres varer en forlænget levetid, så de bekymringer, der kan være omkring pengeoverførsel og fragtbesvær skal helst ikke stå i vejen for alle de positive sider ved secondhand-tanken.”

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.