Prisregn ved Copenhagen Fintech Week – se vinderne her!
Prisregn ved Copenhagen Fintech Week – se vinderne her!

Ugen igennem har fintech-scenen fejret sig selv og det nordiske økosystem under Copenhagen Fintech Week. Som kirsebæret på toppen er vinderne af Copenhagen Fintech Awards 2018 blevet kåret.

I år slog Copenhagen Fintech for anden gang dørene op til Copenhagen Fintech Week, og i ugens løb er der delt ikke mindre end seks Copenhagen Fintech Awards ud.

Nomineringerne har stået på i ugerne op til fintech-ugen, og vinderne er fundet af en jury bestående af Jonas Hedman (professor ved CBS), Steen Asgreen (Corporate Client Director, Vækstfonden), Martin Tillisch (Partner, PA Consulting), Kirstine Helen Falgren (CEO, ITU Business Development) og Dr. Emily Wise (Ejer, Innovation and Entrepreneurship Consulting).

Her får du et overblik over, hvem der løb med priserne:

Best new startup: Aryze

Med et team bestående af veteraner fra både blockchain-verdenen og Wall Street, har Aryze på mindre end et år positioneret sig selv som en lysende ny stjerne indenfor betalingssystemer på blockchain.

Det blev de honoreret for med “Best New Startup,” som var powered af Copenhagen Fintech selv, der går det til fintech-startup etableret efter 2017 med størst forretningspotentiale.

Læs mere her: “Vi er ikke langt fra en fremtid, hvor vi kan betale husleje i Netflix-coins eller betale for benzin med flight miles”

Innovation system Award: Spiir med Nordic API Gateway

Hvilket initiativ får den største inflydelse på hele det danske fintech-økosystem?

Det spørgsmål stillede Nets med “Innovations System Award”, og svaret blev Spiir API-løsning “Nordic API Gateway,” som skal give resten af økosystem nemmere adgang til bankernes PSD2-funktioner.

Læs mere her: Spiir åbner Jyske Banks mobilbank med Nordic API Gateway

Best Scaleup: Cardlay og Pleo

Der skulle egentlig kun findes én vinder af Best Scaleup: Det fintech med det største potentiale til at skalere forretningen globalt i nær fremtid.

Set fra det danske økosystem er der derfor glædeligt, at der er to så stærke kandidater, at prisen blev delt imellem Cardlay og Pleo, der begge beskæftiger sig med platforme for betalingskort til erhverv.

Læs mere her: Bank samarbejde sikrer Cardlay investering på 30 millioner

Læs mere her: TechBubbles #7 går til Pleo: “Lang vej til at København bliver fintech-hovedstad”

Corporate Innovation: Ernit ved Spar Nord

Bankbranchen har traditionelt været temmelig konservativ og lukket, men de seneste år er banker, forsikringsselskabet og pensionskasser begyndt at invitere startups indenfor til innovationssamarbejder.

Derfor blev det bedste samarbejde med corporates også hyldet under Copenhagen Fintech Week, hvor Spar Nords samarbejde med IOT-sparegrisen Ernit tog “Nordic Corporate Innovation Awards”.

Læs mere her: Ernits IoT-sparegris endelig integreret med bankkonto fra Spar Nord

Nordic Impact Award: Pangea Accelerator

Fintech forbindes ofte med glasfacader og slipseknuder, men for mange af de unge startups handler det i højere grad om at gøre en forskel for det globale økonomiske system.

Derfor hyldede Nets det fintech, som har den største impact på FN’s bæredygtighedsmål, og her blev det norske Pangea Accelerator der løb med “Norcic Impact Award 2018”.

Best pitch på demo day: Hiveonline

Traditionen tro blev der også plads til en demo-dag under Copenhagen Fintech Week, hvor de bedste fintechs fik lov at pitche til resten af økosystemet.

Her løb Hiveonline, der bygger en finansiel tillidsplatform, med prisen som dagens bedste pitch.

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.