Bjørn Vestergaard Barfoed og Lars Seier rollemodellerne podcast
Podcasten ’Rollemodellerne’ vender tilbage med tredje sæson
Podcasten ’Rollemodellerne’ vender tilbage med tredje sæson

Efter et par måneders pause vender vores samarbejdspartner ’Rollemodellerne’ tilbage med endnu en sæson af podcastserien – denne gang i endnu stærkere form med både sponsor og podcast-guru tilknyttet produktionen.

Efter et par måneders pause vender vores samarbejdspartner ’Rollemodellerne’ tilbage med endnu en sæson af podcastserien – denne gang i endnu stærkere form med både sponsor og podcast-guru tilknyttet produktionen.

Da Bjørn Vestergaard Barfoed startede podcasten ’Rollemodellerne’ tilbage i 2017, hvor han interviewer blandt andet succesfulde iværksættere, var det først og fremmest for at skabe et inspirationskatalog til sin søn Valdemar.

Læs også: Jacob Risgaard i ‘Rollemodellerne’: Den urolige nordjyde der gik fra børnehjem til forretningssucces

Samtaler med prominente profiler fra iværksættermiljøet som Lars Sejr, Martin Thorborg, Jacob Risgaard og Mia Wagner har dog fået en stor gruppe lyttere til også at følge med i sønens podcast. Og nu er det blevet tid til sæson 3.

”Jeg synes egentlig kun, at det er blevet mere relevant end nogensinde før, at vi lader os inspirere af hinanden. For mange har stået i en svær situation under corona – både selvstændige og erhvervslivet generelt. Så jeg synes, det er vigtigt at blive ved med at afdække dem, der er lykkes, dem der har viljen og evnerne, og lade dem dele deres erfaringer,” siger Bjørn Vestergaard Barfoed.

Sponsor og guru ombord

I den nye sæson får ’Rollemodellerne’ virksomheden Mofibo med som sponsor – en virksomhed der selv startede som et startup med serieiværksætter Morten Strunge ved roret. Samtidig er podcast-guruen Anders Guldberg blevet tilknyttet, for at give hele produktionskvaliteten et løft.

Men derudover lover Bjørn Vestergaard Barfoed mere af det samme: Personlige interviews med rollemodeller fra blandt andet iværksætterverdenen, som deler deres personlige erfaring med at skabe en succes.

”Iværksætteri er blevet betydeligt mere hyped, og det er mega positivt, fordi det gør, at det faktisk bliver set som et reelt alternativ til den karrierevej, vi danske lønmodtagere er meget vant til. Men samtidig er der også nogle, der får en forkert opfattelse af, hvad det kræver. Og der er vi nødt til at få et ærligt billede på, hvad det kræver – for netop at forstå, hvad det også er for personlige udfordringer, iværksætterne har måttet gennemgå for at lykkes – og hvilke strategier personen har brugt,” siger Bjørn Vestergaard Barfoed.

Når sæson 3 har premiere på tirsdag i næste uge, bliver det afsnit 42 i serien. Sæsonpremieren bliver med Tue Mantoni, der er bestyrelsesmedlem i Vækstfonden og tidligere har været CEO i B&O og motocykelgigaten Triumph.

Og premieredatoen er i øvrigt ikke helt tilfældig: Den nye sæson får nemlig premiere på Bjørns søns fødselsdag.

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.