TechBBQ
Nyt TechBBQ program: Lokale helte med et strejf af blåt blod
Nyt TechBBQ program: Lokale helte med et strejf af blåt blod

Når mere end 5.000 tech-entusiaster fylder Øksnehallerne til dette års TechBBQ, kan de se frem til at høre 100 talere fra 15 forskellige nationer. Opskriften er velkendt med et nyt krydderi og royalt islæt. 

Grillen er sommerens naturligt samlingspunkt. Men selvom sommeren er i kraftigt tilbagetog, så er det tid til at samles om grillen en sidste gang. Det TechBBQ-tid.

TechBBQ har netop offentliggjort programmet for dette års topmøde for det danske økosystem.  CEOs og co-founders fra: Trello, Stack Overflow, IFTTT, Logitech og mange flere, indtager en af de fire scener fra den 24-25. September.

“Opskriften på årets program minder på mange måder om sidste år, da det både indeholder pitchkonkurrencer, inspirerende historier fra succesfulde founders og speakers med fokus på skill development og deep tech, præcis som deltagerne efterspørger,” siger CxO Avnit Singh, TechBBQ.

Og selvom stamkunder ved grillen nok genkender den bbq-sauce, så vil TechBBQ skabe en overraskelse i smagsoplevelsen ved at smide stærke internationale navne på grillen.

“Selvom mange danske startups finder opskriften på at skabe en bæredygtig forretning, er vi overbeviste om, at de i deres vej til toppen med stor fordel, kan høste erfaringer hos founders og eksperter fra forskellige tech-hubs i verdenen. Derfor har vi tilsat årets program endnu flere internationale krydderier, da speakerne kommer fra flere nationer end tidligere. Men det vil traditionen tro også være muligt at lytte til lokale helte som Tommy Ahlers og Christian Stadil,“ siger Avnit Singh.

Kongeligt besøg i økosystemets hjerte

Den rå hal i kødbyen er igen i år hjem for økosystemets hjerte. Mere end 150 startups og scaleups viser deres ideer frem for besøgende, der kan få en prøvesmag på morgendagens teknologier såsom virtual reality, fintech og AI.  Derudover kan man få et glimt af H.K.H Kronprinsen på topmødets første dag.

“Vi inviterede Kronprinsen til TechBBQ, da han som protektor for DenmarkBridge allerede har vist et stort engagement inden for innovation, teknologi og i forhold til at sikre danske iværksættere bedre adgang til viden, netværk og kapital. Vi er naturligvis meget stolte over, at Kronprinsen har meldt sin ankomst, da det er meget vigtigt for det danske startup økosystem at få opbakning fra det officielle Danmark,” siger CxO Avnit Singh, TechBBQ.

Skill development og after party

Et af sidste års succeser var det store fokus på skill development, derfor er antallet af workshops blevet øget i år. Her kan man få mulighed for at rulle ærmerne op og bidrage med forslag til følgende emner og nye initiativer AI Driven Business opportunities, Making startups and innovation better, Nordic Startup Counsil og mange flere.

Skulle der være enkelte med appetit på mere tech, efter de sidste kul går ud, er der mulighed for at slukke både videns- og reel tørst til afterpartyet, der finder sted på Halmtorvet.

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.