Nytårs Top 5: De Mest Læste TechReads i 2019
Nytårs Top 5: De Mest Læste TechReads i 2019

I år var et nyt startup med erfarne fastfood-folk i spidsen, et ekstremt atomkraft-projekt og en app for moderne musik blandt de artikler, i læste allermest. I anledning af nytårets har vi samlet de 5 artikler i klikkede allermest på i oversigten her.

I år var et nyt startup med erfarne fastfood-folk i spidsen, et ekstremt atomkraft-projekt og en app for moderne musik blandt de artikler, i læste allermest. I anledning af nytårets har vi samlet de 5 artikler i klikkede allermest på i oversigten her.

Ligesom de fleste andre, bruger vi nytåret som anledning til at kigge tilbage på året der gik. Og traditionen tro indebærer det blandt andet en liste over de fem artikler, som i har klikket allermest på i året der er gået.

Læs også: Nytårs Top 5: Årets Mest Læste 2018

I et nyhedsbillede præget af konflikter og dramatik, er det en fornøjelse at se, at der også er plads til gode nyheder om iværksættere i fremdrift. Selvom de fem tophistorier spænder vidt og går på tværs af brancher, handler de nemlig allesammen om nogle mennesker, der gerne vil gøre verden bedre.

Det er da værd at fejre, og med en hurtigt indskudt “Godt Nytår og Tak for Året Der gik”, kommer hermed listen (i omvendt rækkefølge for spændingens skyld):

#5: Erfarne fastfood-folk forsøger sig med lynhurtig levering

Lynhurtig levering samme dag er noget, som både webshops og forbrugere har ønsket sig i årevis. I starten af året skrev vi om DoorHub, som med et erfarent team kastede sig over at løse den svære, logistiske udfordring.

https://techsavvy.media/doorhub-erfarne-fastfood-folks-nye-startup-leverer-onlinekoebet-samme-dag/

#4: Kan podcast blive en god forretning?

De seneste år er podcasts bare vokset og vokset og vokset. Alligevel er det stadig en udfordring for værterne bag de populære lydprogrammer at tjene penge.

Det er en af de paradokser ‘Podimo’ forsøger at løse med sin podcasts-platform, hvor det koster penge at lytte med. Og med en stor millioninvestering, abonnements-kongen Morten Strunge, en lang række prominente podcast-værter og det seje, tekniske hold fra WakieWakie bag sig, er platformen i 2019 kommet rigtig godt fra start.

https://techsavvy.media/kan-podcast-blive-business-det-satser-det-nye-startup-podimo-paa/

#3: Voksede omsætningen 800 procent efter Løvens Hule

Løvens Hule har trukket iværksætteriet frem i bedste sendetid, men det er ikke altid, vi hører meget fra iværksætterne, efter de har deltaget i det svært underholdende format.

Labfresh var dog ikke blege for at fortælle, hvor godt deres tekniske skjorter havde klaret sig, efter de havde fået en investering i programmet.

https://techsavvy.media/labfresh-oegede-omsaetningen-med-800-procent-i-aaret-efter-loevens-hule/

#2: Ekstremt startup vil give atomkraft en renæssance

Seaborg Technologies fik i årets løb en tocifret millioninvestering fra en EU-fond, og indgik for nyligt et stort samarbejde med et el-selskab i Sydkorea om at bygge atomreaktorer i tusindvis.

Det ekstreme startup så da også en binær fremtid for sig selv, da vi fangede dem til en snak i starten af året: Enten går de fallit, eller også bliver de en unicorn.

https://techsavvy.media/ekstremt-startup-hvis-ikke-vi-bliver-en-unicorn-har-vi-fejlet/

#1: En danskudviklet Spotify for upcoming-artister

Det lykkedes ikke de unge iværksættere bag Limelight at overbevise Løverne om, at de skulle have en halv million, da de deltog i DR-programmet.

Men efterfølgende fandt de en anden investor til deres ‘Spotify for Upcoming artister’, som investerede det dobbelte – og det sikrede dem samtidig titlen som årets mest læste TechRead på TechSavvy.media.

https://techsavvy.media/afslog-tilbud-i-loevens-hule-limelight-har-nu-landet-en-investering-paa-det-dobbelte/

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.