You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Nicolaj Højer i ‘Rollemodellerne’: Invester dine egne penge og drop deltidsiværksætteriet

@sebastian

Serieiværksætter, business angel og CBS-underviser i iværksætteri gennem 10 år Nicolaj Høyer deler i dette afsnit af ‘Rollemodellerne’ sine bedste strategier for at få succes som iværksætter.

Serieiværksætter, business angel og CBS-underviser i iværksætteri gennem 10 år Nicolaj Høyer deler i dette afsnit af ‘Rollemodellerne’ sine bedste strategier for at få succes som iværksætter.

Podcasten er optaget og produceret af “Rollemodellerne by Beartalk”.

Serieiværksætter, business angel, forfatter og underviser på CBS står alt sammen på Nicolaj Høyers CV.

Manden bag podcasten ‘Rollemodellerne’, Bjørn Vestergaard Barfoed, kender ham selv fra CBS, hvor Bjørn blev undervist i praktisk iværksætteri, og han er ikke i tvivl om, at Nicolai Højer længe har haft en stor betydning for dansk iværksætteri gennem sit undervisningsvirke.

“Nicolaj har bidraget med en hel konkret og målbår indsats i uddannelsesmiljøet. Hans praktisk orienterede undervisningshold i iværksætteri har gennem mange år påvirket flere tusinde unge iværksættere. Han har været med til at fremme iværksætteri i Danmark, længe før det blev en anerkendt karriere, og han er hamrende dygtig til at analysere og formidle forretningsideer og forretningsplaner.”

Alligevel er Nicolaj Høyer ikke sikker på, at uddannelsesvejen altid er den rette for iværksættere. I nogle tilfælde skal de hellere bare kaste sig ud i det. Og skal man for alvor lykkes med en iværksættervirksomhed kræver det investeringer – enten fra dig selv eller en investor – og at du dropper deltidsiværksætteriet og går all-in.

I afsnittet her af deler han sine tanker og strategier for, hvordan man får succes som iværksætter.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY