At have en tablet ude hos kunderne, viste sig helt afgørende for Servicelovers’ model. Foto: Facebook.
NGH#14: Servicelovers – Et simplere produkt var nøglen til vækst
NGH#14: Servicelovers – Et simplere produkt var nøglen til vækst

Kunderne var vilde med løsning, men det krævede en brainstorm og et nyt produkt, før kundernes kunder også blev vilde med Servicelovers.

Kunderne var vilde med løsning, men det krævede en brainstorm og et nyt produkt, før kundernes kunder også blev vilde med Servicelovers.

Christian Brauner, som er Chief Happy Officer i Servicelover, er på en mission om at give ros til de servicemedarbejdere, der fortjener det – og samtidig give retail-forretninger indsigt i, hvordan de kan forbedre deres service på både et overordnet og detaljeret niveau.

Servicelovers havde lavet et koncept, som deres kunder elskede. Den eneste udfordring var, at den vigtigste bruger ikke var Servicelovers betalingende kunder, men kundernes kunder – altså forbrugerne i butikken, som skulle give feedback.

Og hvordan får man Hr. og Fru Danmark til at downloade en app for at vurdere butikkens ansatte, når de er på vej ud af butikken? Det skete ikke uden at servicemedarbejderne virkelig gjorde en indsats for at få kunderne til at give en vurdering, og det var ikke en bæredygtig løsning.

Derfor gik et team fra Servicelovers med Christian Brauner i spidser ind i ders “war room”, og satte sig for at finde ud af, hvordan de virkelig kunne finde et product/market-fit – altså få kunderne til at engagere sig i at anmelde butikkerne.

I den proces stillede de sig selv det simple, men helt centrale, spørgsmål på vegne af kunderne, som de gerne ville konvertere til brugere: Hvad får jeg ud af det?

Det viste sig, at der ikke var nok værdi i løsningen for til at retfærdiggøre overfor kunderne, at de skulle bruge 30 sekunder på at downloade appen. Så Servicelovers udviklede en simplere version af deres produkt uden appen: En tablet i hver butik, som var simpel men stadig meget mere avanceret løsning end konkurrenternes smiley-version.

Og salgstallene tyder på, at de nu har fundet den rigtige løsning til markedet.

Se hele oplægget her:

https://www.facebook.com/techsavvymedia/videos/396282481094568/

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.