NETVÆRKSPROGRAM:

Kultur

Gennem cases og hands-on-erfaring klæder vi dig på til din virksomheds fremtidige Cybersikkerhed.

Hvordan vil vi udvikle, distribuere og opleve kunst og kultur i kombination med ny teknologi i fremtiden?

Hvordan vil teknologien eksempelvis være med til at skabe og udvikle kulturprodukter og hvilken rolle spiller det i kommercialiseringen heraf? Hvordan spiller teknologi en rolle i forbindelse med funding af kulturprodukter og hvor står vi ifht de immaterielle rettigheder? Hvordan vil teknologien, fremadrettet, spille en rolle i forhold til oplevelsen af en koncert, en fodboldkamp, et teaterstykke m.m.?

​Hvordan vil vi udvikle, distribuere og opleve kunst og kultur i kombination med ny teknologi i fremtiden?

​Netværket har til formål at samle aktører på tværs af den danske kulturscene til en dialog omkring den stigende digitalisering og øget brug af nye teknologier til udviklingen, distributionen og oplevelsen af kulturelle og innovative tiltag i kulturlivet.

Program 2023

31. MAJ 2023, KØBENHAVN

Community-skabelse omkring NFT’er, DAOS og Metaverset

Sofie Hvidtved, Futurist, Metaverset, Keynote Speaker, Senior Adviser & Head of Media, Copenhagen Institute for Futures Studies

​Hvordan skaber man community og fælleskab omkring kulturinstitutionerne med NFT’er, DAOS og Metaverset?

Det vil Sofie Hvidtved gå i dybden med på dette møde. Forbered dig på et møde, hvor vi kigger godt ind i fremtiden og på nye trends indenfor kulturskabelse.

sofie-417x417

Sofie Hvidtved

Ny sæson

23. AUGUST 2023, KØBENHAVN

WEB 3 – Kunsten og teknologiens sammenspil

​Til dette møde vil Majken Kramer Overgaard & Christian Villum gå i dybden med eget projekt, skabt i sammenspil med kunstneren Ditte Ejlerskov. Projektet omhandler kunsten- og teknologiens sammenspil.

Vi starter ud med indsparket fra Majken & Christian i rammerne af kunst og udstillinger, efterfulgt af en rundtur på et museum som afslutning på dagen.

Majken-417x417

Majken Kramer Overgaard, Founder & Art/Tech Expert

26. OKTOBER 2023, KØBENHAVN

No-Code – Hvordan kan man som institution nemt benytte sig af No-Code til at forretningsudvikle og optimere sin platform

På dette møde får vi fornøjelsen af No-Code ekspert Maja Overgård som oplægsholder, der vil give os en grundig gennemgang af basisviden om

No-Coding. Maja vil give os indblik i hvordan man kan bruge No-Coding i egen institution, til formål om at fremme og optimere sin forretning.

Slutteligt vil Maja vidensdele omkring hvordan man hurtigt- og nemt kan lære No-Coding fra sig, så det kan videreføres ud i en hel organisation.

maja

 Maja Overgård, NoCode-ekspert, Iværksætter og startup-mentor

JANUAR 2024, KØBENHAVN

AI i Kulturinstitutionerne MindFuture

Til dette møde skal vi høre et oplæg fra MindFuture, som er en non-profit Foundation.

Mindfuture er en kunst- og teknologiorganisation, som arbejder med at undersøge nye muligheder og dilemmaer i krydsfeltet mellem mennesker og teknologier. Det gør de ved at implementere en kombination af software, kodning og kunst.

​Vi vil b.la. høre om, hvordan den kunstige intelligens kan påvirke kulturen samt hvilke andre teknologiske værktøjer, der kommer til at præge

Kultur-illustration-dalle-4-417x417

12. MARTS 2024, KØBENHAVN

Teknologi og metode til publikumsinddragelse

 ​CKI arbejder på daglig basis med metoder og projekter, der fremmer interkulturelle kompetencer og publikumsudvikling. Dette bygger på en forståelse for hvad der motiverer mennesker til at deltage og udtrykke sig.

Niels Righolt fra CKI vil på dette møde tage os igennem sin rejse i, hvordan man interagerer og inddrager sit publikum, samt udvikler sin interkultur.

I forlængelse af dette, vil Niels komme ind på hvilke teknologiske metoder man kan benytte sig af ifm. med optimering i egen virksomhed.

niels-417x417

 Niels Righolt, CKI

Moderator

Moderator for dette netværk er Christian Villum, som har en baggrund der tager afsæt i at undersøge nye teknologiske strømninger. Han har bl.a. en baggrund i skabelses-teknologi, nye digitale forretningsmodeller, data, design, internet kultur og hacktivisme.

​Christians tidligere arbejde inkluderer medstiftelse og ledelse af den eksperimentelle Platform 4 Art & Technology hub samt en række år som Direktør af Digital og Fremtidstænkning ved Dansk Design Center hvor han her har været involveret i en række kulturprojekter.

​Med Christian ved roret, er vi sikker på at der vil være konstruktive dialoger om hvordan teknologi kan integreres i kulturlivet for at højne kulturoplevelser.

Deltagelse & Medlemskab

Medlemskab af et Netværk tegnes forud og dækker 4 netværksmøder og summit. Vi prioriterer kvalitet og læring i vores netværk. Møderne er fortrolige og ingen oplysninger videregives til tredjepart.

FAKTORx

FaktorX er et netværkselement der har til formål at danne tættere relationer og foranstalte sparring blandt medlemmerne imellem alle netværksmøder. Til hvert netværksmøde præsenterer to medlemmer begge en udfordring, eller en mulighed, der vedrører netværkets fokus. De resterende medlemmer får hver især tre minutter til at skrive et forslag eller en løsning til den udfordring eller mulighed som de to respektive medlemmer præsenterer. Alle input samles og løftes i plenum. De to medlemmer der fremlagde en udfordring eller mulighed, er ansvarlige for at udvælge de tre mest relevante input fra de resterende medlemmer.

De tre medlemmer, hvis input er blevet udvalgt af de to præsenterede medlemmer, finder hver især 30 min i deres kalendere til et virtuelt møde med ét af disse to medlemmer. Således har begge parter anledning at gå i dybden med både udfordring eller mulighed, samt løsning eller forslag til denne. Alle tre møder afvikles inden næste planlagte netværksmøde.

Artikler om Digital Kultur på TechSavvy.media

This site is registered on wpml.org as a development site.