NETVÆRKSPROGRAM:

Fremtidens Produktion

Hvordan kan din virksomhed spille sammen med de nyeste teknologiske produktionsmuligheder i praksis? I netværksgruppen får du indsigt, kvalificeret feedback på konkrete udfordringer og et unikt netværk af ligesindede, du kan spare og udvikle dig med.

Hvordan skaber samspillet mellem digitale teknologier og den fysiske produktion værdi for jeres arbejde og forsyningskæde?

 I netværket “Fremtidens Produktion” ønsker vi at øge indsigten. Vi styrker hinandens evne til hurtigt at kunne omstille produktion til nye digitale processer, som skaber værdi for den enkelte virksomhed eller organisation.

Det er viden om, indsigt i og integrationen af teknologi og metoder, der skal sikre danske produktionsvirksomheder fordele og klæde dem endnu bedre på til at tage del i den øgede globale konkurrence. Derfor vil vi i netværket bruge jeres konkrete udfordringer og udviklingsbehov som afsæt.

Hvilke nye teknologier er modne til implementering? Hvordan udnytter vi digitale muligheder bedre? Og hvordan understøtter vi medarbejdernes teknologiske kompetencer bedst muligt for at optimere sikkerhed, produktion, øge effektiviteten og optimere omkostningerne?

Det søger vi alt sammen svar på i netværksægruppen, hvor du får den nyeste viden og hands on-erfaring med nye teknologier og trends som distributed design, 3D-print, robotteknologi, kunstig intelligens (AI), Virtual & Augmented Reality og droner.

Program 2023

14. JUNI 2023, AARHUS, HOS NILFISK

Produktionsoptimering hos Nilfisk

 På dette møde besøger vi Nilfisks udviklingscenter, hvor vi får indblik i udvikling og produktion hos et af landets største produktionsfirmaer med distribution i over 100 lande. Vi får demonstreret, hvordan Nilfisk bruger HW og SW-platforme på alle produktområder i et globalt perspektiv og givet indblik i variantkonfigureringen og SW updates i de afsluttende faser af produktionen, samt hvorledes Nilfisk ved hjælp af unikt maskine ID gennemfører sporing af maskine og komponentversioner.

Vi vil efterfølgende gå i dybden med emnerne under vores workshop, hvor vi vil arbejde videre med hvad vi har lært fra oplægget.

Mads-b-300x271

 Mads B. Christensen, Vice President, Head of R&D Competence Center Europe, Global R&D, Nilfisk

Ny sæson

13. SEPTEMBER 2023, ODENSE

Reel ledelse af automatitionsprojekter – og state-of-the-art teknologier

 Hvordan automatiser virksomheder deres produktion? Spørgsmålet tager vi under kærlig behandling hos Teknologisk Institut, hvor Søren Peter Johansen tager os igennem konkrete cases fra virksomheder. Hvordan er de kommet frem til de gode løsninger? Hvilke teknologier implementerer de?

Derefter vil der være en rundtur i instituttets tre robot-haller med eksempler på tilgængelige teknologier – både nu og lige om lidt. Blandt andet hyberspektrale kameraer, projekter på vej til Mars, hands-on på forskellige cobots og erstatning af manglende arbejdskraft med teknologi i form af logistik-robotter, montage-udstyr og exo-skeletter.

Til sidst vil der være tid til diskussion og refleksion. Hvilke udfordringer sidder vi med teknologisk og ledelsesmæssigt? Både oplægsholder og resten af gruppen kommer med kvalificeret feedback på udfordringerne.

Når dagen er slut, har du fået et godt indblik i state-of-the-art teknologier, og hvordan andre leder automationsprojekter.

Teknologisk-institut-Soeren-faglig-leder-696x385

 Oplægsholder: Søren Peter Johansen, Faglig leder, Teknologisk Institut

15. NOVEMBER 2023, GLOSTRUP

Decentral & cirkulær produktion med digitale tvillinger

 På rekordtid har Stykka formået at gå fra startup til totalleverandør af interiørløsninger til nogle af de største byggeprojekter herhjemme. En vigtig komponent i successen er Stykkas særlige tilgang til produktion.

Med en kombination af digitale teknologier og decentral produktion har Stykka skabt et system til at levere skræddersyede, bæredygtige løsninger på stor skala. Alt sammen i et setup som er skalerbart og agilt, så der kan skrues op og ned for produktionen uden at binde store millionbeløb i egne produktionsfaciliteter.

Ved at skabe en digital tvilling af hvert element, der produceres, sikrer Stykka samtidig gennemsigtighed i hele forsyningskæden – og giver kunderne mulighed for helt enkelt at skifte en ødelagt hylde eller få nye farve på fronterne i deres køkken, selvom det hele er skræddersyet.

Vi mødes i Stykkas hovedkvarter i Glostrup, hvor Pelle Jørgensen og Rasmus Taun deler ud af deres viden og erfaring om at bygge et decentralt setup, onboarde fabrikker og underleverandører og samtidig sikrer sporbarhed. Herefter vil der være en rundvisning på matriklen – hvor der blandt andet vil være mulighed for at få indsigt i deres brug af digitale tvillinger i praksis, og hvordan man kan bruge machine learning og computer vision til kvalitetskontrol.

Når dagen er slut, har du fået indsigt i en ny produktionsmetodik og faglig feedback på mulighederne i din virksomhed.

001_Stykka_Media_Kit_2021_Jarl_Rasmus-Large-696x464

 Oplægsholdere: Bjarke Finlov, Chief Strategy Officer, Stykka

24. JANUAR 2024, KØBENHAVN

Forløs virksomhedens data-potentiale

 Oplægsholder: Anders Rosengaard Holmenlund, Blackbird

Produktionsvirksomheder råder over en guldmine af data. Noget er allerede indsamlet, mens andet venter på at blive høstet. Dataen bliver dog først for alvor værdiskabende, når den analyseres og tages i praktisk anvendelse i dagligdagen.

Til dette netværksmøde besøger vi et af landets førende leverandører af dataindsamling og -analyse, som for nyligt er implementeret sin løsning hos en af landets største virksomheder. I netværksgruppen vil de dele muligheder, indsigter og best-practices med afsæt i konkrete udfordringer i gruppen.

Når dagen er slut, er du blevet klogere på potentialet i øget dataindsamling og -analyse, og har fået værktøjer til at implementere nye løsninger i praksis.

MARTS 2024, TBA

Emne efter medlemmernes ønske

 Oplægsholder: Anders Rosengaard Holmenlund, Blackbird

Produktionsvirksomheder råder over en guldmine af data. Noget er allerede indsamlet, mens andet venter på at blive høstet. Dataen bliver dog først for alvor værdiskabende, når den analyseres og tages i praktisk anvendelse i dagligdagen.

Til dette netværksmøde besøger vi et af landets førende leverandører af dataindsamling og -analyse, som for nyligt er implementeret sin løsning hos en af landets største virksomheder. I netværksgruppen vil de dele muligheder, indsigter og best-practices med afsæt i konkrete udfordringer i gruppen.

Når dagen er slut, er du blevet klogere på potentialet i øget dataindsamling og -analyse, og har fået værktøjer til at implementere nye løsninger i praksis.

DALLE-2023-04-03-101044-illustrate-a-network-of-people-interested-in-sportstech-300x300

Moderator

 Alle møderne faciliteres af en fast facilitator og med besøg af en toneangivende aktør på nicheområdet, der deler egne erfaringer og lægger op til diskussion.

​Moderatoren er David Guldager, som i over 12 år har gjort en dyd ud af at teste og analysere de seneste teknologiske og digitale tendenser på markedet. Han har formidlet sin viden til danskerne på diverse medieplatforme lige så længe, og arbejder i dag både som fagkonsulent, tv-vært og foredragsholder rundt omkring i landet.

​David er initiativtager til flere projekter inden for tech-området, som både tæller Skandinaviens første smarte hjem, messe og konferencer og flere tv/video og podcast programmer.

Deltagelse & Medlemskab

Medlemskab af et Netværk tegnes forud og dækker 4 netværksmøder og summit. Vi prioriterer kvalitet og læring i vores netværk. Møderne er fortrolige og ingen oplysninger videregives til tredjepart.

FAKTORx

FaktorX er et netværkselement der har til formål at danne tættere relationer og foranstalte sparring blandt medlemmerne imellem alle netværksmøder. Til hvert netværksmøde præsenterer to medlemmer begge en udfordring, eller en mulighed, der vedrører netværkets fokus. De resterende medlemmer får hver især tre minutter til at skrive et forslag eller en løsning til den udfordring eller mulighed som de to respektive medlemmer præsenterer. Alle input samles og løftes i plenum. De to medlemmer der fremlagde en udfordring eller mulighed, er ansvarlige for at udvælge de tre mest relevante input fra de resterende medlemmer.

De tre medlemmer, hvis input er blevet udvalgt af de to præsenterede medlemmer, finder hver især 30 min i deres kalendere til et virtuelt møde med ét af disse to medlemmer. Således har begge parter anledning at gå i dybden med både udfordring eller mulighed, samt løsning eller forslag til denne. Alle tre møder afvikles inden næste planlagte netværksmøde.

Artikler om cybersikkerhed på TechSavvy.media

This site is registered on wpml.org as a development site.