You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Miinto medstifters eksporneringsplatform får tilført millioner

Mike Radoor, stifter af Ocast – og tidligere Miinto og playbookapp.io.

Startuppet Ocast har skabt en service, hvor medier og influencers kan liste sine annonceringsmuligheder og tage imod bestillinger. Nu får virksomheden tilført 2.6 millioner kroner i ny finanserings runde.

Startuppet Ocast har skabt en service, hvor medier og influencers kan liste sine annonceringsmuligheder og tage imod bestillinger. Nu får virksomheden tilført 2.6 millioner kroner i ny finanserings runde.

Med titlen som en stifter af modeportalen Miinto.dk og fitness-appen playbookapp.io på CV’et, er Mike Radoor trods sin unge alder allerede en erfaring iværksætter.

Det nyeste projekt hedder Ocast, og er en eksponeringsplatform, hvor brugeren hurtigt kan finde reklameplads hos både medier og influencere. Og en række store spillere som Egmont, Jyllandsposten, eBay og det svenske Bonnier har fundet vej til platformen.

“Vi er ved at skabe en platform hvor mediekøberne enkelt og hurtigt kan browse
igennem hele verdens medier og målgrupper,” forklarer Mike Radoor, stifter og CEO af Ocast.

Nu har virksomheden fået en investering på 2,6 millioner kroner fra det østrigske venturekapitalfirma ‘Round2’ for yderligere at styrke sin ekspansion.

Målrettet annoncering gennem traditionelle medier

Den nuværende version af Ocast, som i dag er live, fungerer grundlæggende som et digitalt
katalog over nogle af de største publikationer og deres annonceløsninger i Norden. Og investeringen skal bruges på at udbygge løsningen.

”Pengene går direkte ind i vores tech-team. Vi har en utrolig spændende lancering foran os, som giver os en vanvittig vertikal i produktet,” siger Mike Radoor, medstifter af Ocast.

Han siger, at planen er at blive en fuld-service søgemaskine – næsten som en Google til mediekøbere.

“Forestil dig at du er en tysk e-handler, som vil etablere dig i Finland. Hvordan skal du vide,
hvilke kanaler du skal satse på? Med Ocast vil du kunne søge på målgruppen kvinder i 40-årsalderen i Finland med ‘Have’ som interesse og derefter få et overblik over samtlige publikationer og influencers, samt hvilke løsninger de tilbyder”, siger han.

Mike Radoor peger på, at det kommer til at give samme fordele som reklame-køberen har hos Facebook og Google i dag. Her kan de nemlig helt enkelt få et overblik og meget målrette deres annoncer meget specifik over hele kloden. Og samme vil Ocast give gennem traditionelle medier og influencere.

“At købe annoncer hos traditionelle medier er slet ikke ligeså tilgængeligt. Køberne ved ofte
ikke hvilke medier, som findes tilgængelig indenfor den målgruppe, man vil nå. Man bliver nød til at maile og spørge. Det er den barriere Ocast skal fjerne, så hvem som helst kan finde de rette mediekanaler og sende en forespørgsel afsted enkelt og hurtigt,” siger han.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY