Lunar rejser 150 mio. kroner ekstra til sin digitale bank
Lunar rejser 150 mio. kroner ekstra til sin digitale bank
@Redaktionen

Den aarhusianske udfordrerbank Lunar udvider sin Serie B-runde med 150 millioner kroner, så de nu i alt har rejst 345 mio. kroner til at indtage Norden.

Den aarhusianske udfordrerbank Lunar udvider sin Serie B-runde med 150 millioner kroner, så de nu i alt har rejst 345 mio. kroner til at indtage Norden.

Da udfordrerbanken Lunar Way blev lanceret i 2015, var det med voldsomme ambitioner: 270.000 nordiske kunder ved udgangen af 2017. Helt så hurtigt gik det godt nok ikke, men de seneste år har det aarhusianske fintech virkelige haft vind i sejlene.

Læs også: Lunar Way-chef: Intet innovativt over vores produkt. Endnu.

Først en investering på 97 mio. kroner i starten af sidste år, derefter en investering på 195 mio. kroner og en banklicens i august, og efter en navneskifte til ‘Lunar’ og lanceringen af sin egen bank-infrastruktur, kan virksomheden nu løfte sløret for endnu en investering – denne gang på 150 mio. kroner.

“Vi er glade og meget ydmyge over, at vi kan hente ekstra kapital til vores udrulning af banken og kommende produkter. Vi fokuserer kun på de nordiske lande, og kan derfor tilbyde produkter, der er målrettet og tilpasset de markeder. Derfor har vi mulighed for at blive et fuldt alternativ til traditionelle banker,” siger Ken Villum Klausen, stifter og CEO i Lunar.

Investeringen af en udvidelse af Serie B-investeringen fra august sidste år, som dermed bliver på samlet 345 mio. kroner. Den nye runde er anført af Seed Capital, mens blandt andet Greyhound og Socii Capital også er med i runden.

Finansiel super app i 2020

Efter at have få sin egen licens og infrastruktur på plads, er missionen for Lunar at blive ‘den finansielle super app’, som vi skrev forleden.

Læs også: Lunar lancerer sin egen bank: “Overskriften for 2020 bliver finansiel superapp”

Det betyder at virksomheden i de kommende måneder drypvist lancerer nye finansielle produkter, der inkluderer lån og bæredygtige bankprodukter. Dermed kommer Lunar tættere på ønsket om at blive et fuldt alternativ til traditionelle banker.

“Mens verden lukker ned efter Covid-19-udbruddet tror vi i endnu højere grad på, at der er en lys fremtid for digitale banker, der satser på nationale løsninger. Det gør vores investorer også, og vi arbejder benhårdt fra hjemmekontorerne på at give vores brugere en anderledes bankoplevelse,” siger Ken Villum Klausen, stifter og CEO i Lunar.

Ken Villum Klausen, CEO og stifter af Lunar.
FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.