“Liquid networking”: Investorpitching over fadøl i litervis
“Liquid networking”: Investorpitching over fadøl i litervis

Et netværksarrangement på Oktoberfest-pladsen over fadøl i litermål markerede det afsluttende netværksarrangement til startup-messen ‘Bits & Pretzels’.

Et netværksarrangement på Oktoberfest-pladsen over fadøl i litermål markerede det afsluttende netværksarrangement til startup-messen ‘Bits & Pretzels’.

Serveringspersonale i lederhosen og prangende oktoberfest-kjoler slæbte afsted med fadøl i literkrus, for selvom der var seriøs pitching på programmet, foregik det i et telt på Oktoberfest-pladsen i München. Og så må man jo som bekendt hyle som de ulve, man er i blandt – og skylle snakken ned med fadøl selvom klokken kun lige har rundet 9.00.

Som den sidste del af startup-messen Bits & Pretzels, som 10 danske startups var inviteret med på under Innovation Centre Denmarks GOB2B-program, mødte iværksætterne investorer og industrieksperter omkring små træborde til en solid omgang ”liquid networking”.

Læs også: München over Silicon Valley?: 10 startups jagter vækst i det sydtyske

Selvom arrangementet utvivlsomt bærer præg af gimmick og brug af Oktoberfesten som marketingmaskine, var der ifølge Christian Olesen fra Copenhagen Trackers også en mere seriøs gevinst ved at deltage i arrangementet.

”Når man sidder der i lederhosen er alle ens, og så mødes man automatisk i øjenhøjde. Så flyder samtalen, og det er i virkeligheden først, når man kommer hjem på LinkedIn, at det går op for en, at man har drukket øl med Tysklands yngste selfmade millionær eller ejeren af et advokatkontor med 150 fuldmægtige,” siger han.

Christian Olesen fra Copenhagen Trackers (med briller og ansigtet mod kameraet) havde ved første bordmøde Torsten Kolind fra YouNoodle som ‘bordkaptajn’.

Med de formelle barrierer nedbrudt gik snakken da også lystigt i hele teltet fra første minut. Hvor mange deals der reelt blev indgået er umuligt at sige, men flot så det i hvert fald ud.

Læs også: Bits & Pretzels: En premium startup-messe med Obama som trækplaster

Du kan se vores galleri fra det flydende netværksarrangement lige her:

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.