Grandhood modtager millionbevilling fra Innobooster
Grandhood modtager millionbevilling fra Innobooster

Grandhoods tre medstiftere, Jon Lieberkind, Jens Kam og Mathias Bredkjær, stod den 9. maj foran Innovationsfondens InnoBoosterpanel og præsenterede deres ide. I sidste uge fik de meddelelsen, at Grandhood har fået bevilget 1,1 mio. kroner. Et beløb som ifølge medstifterne kommer til at accelerere den teknologiske og forretningsmæssige udvikling af Grandhood.

Danske Grandhood er verdens første pensionsselskab, der tilbyder en 100% digital pensionsløsning. Skræddersyet til selvstændige og små virksomheder, hvor selvstændige samt mindre virksomheder og dets ansatte hurtigt og nemt kan registrere sig digitalt, og gennem en app følge med i deres pensionsopsparing så man som kunde altid har overblik og kontrol med sin pension.

Innovationsfonden investerer med InnoBooster i videnbaserede innovationsprojekter til små og mellemstore virksomheder med op til 250 ansatte (SMV), iværksættere og entreprenante forskere. Innovationsfonden har fokus på virksomheder med gode udviklingsidéer, som kræver viden for at blive til virkelighed.

Vil løse samfundets skævvridninger

Grandhood leverer en relevant pensionsløsning til selvstændige og små virksomheder, som udgør en stor del af de cirka 750.000 danskere som i dag ikke sparer op til deres alderdom.

“Vi løser et alvorligt samfundsmæssigt problem, og vi risikerer, at det medfører en yderligere skævvridning af forholdet mellem rig og fattig, når denne gruppe af mennesker når pensionsalderen,” siger Adm. Direktør og medstifter i Grandhood, Jon Lieberkind.

“Med bevillingen på 1,1 millioner kroner kan vi nu skaffe mere viden om denne gruppe og fokusere på at udvikle en skræddersyet pensionsløsning til dem, så vi kan indfri vores ambition. Samtidig giver det os mulighed for at intensivere den teknologiske og forretningsmæssige udvikling af Grandhood,” siger Jon Lieberkind.

InnoBoosters investering kræver, at virksomhedens idé har forretningsmæssigt potentiale, og at innovationsprojektet er gennemtænkt.

Grandhood har en ambition om at lancere den 100% digitale pensionsløsning til selvstændige og små virksomheder inden udgangen af 2018, men allerede nu kan man sikre sig tidlig adgang til pensionsløsningen ved at registrere sig på Grandhoods hjemmeside.

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.