Good Monday vil støbe fundamentet for et sundt kontorliv
Good Monday vil støbe fundamentet for et sundt kontorliv

Iværksætterduoen Mik Strøyberg og Morten Meisner vil revolutionere den daglige kontorgang. Sammen skaber de en digital platform, der skal hjælpe virksomheder til at fokusere på det, de er gode til fremfor administration og ad hoc opgaver.

Iværksætterduoen Mik Strøyberg og Morten Meisner vil revolutionere den daglige kontorgang. Sammen skaber de en digital platform, der skal hjælpe virksomheder til at fokusere på det, de er gode til fremfor administration og ad hoc opgaver.

En mandag morgen hvor alting spiller på kontoret, er det bedste fundament for god business. Sådan er holdningen hos Good Monday, der netop har lanceret sin digitale platform, der med et trylleslag samler alle kontorets aktiviteter på ét sted.

“Vi er tilhængere af, at alle skal gøre det, som de er bedst til. Vi har derfor skabt et system, der nemt og overskueligt sikrer en kontordrift uden knirkelyde. Farvel til hovsa-løsninger, frustrationer, manuel behandling, tabt arbejdstid og brandslukning. Goddag til en helt ny kontoroplevelse, effektivitet, overblik og arbejdsro. Det kalder vi Good Monday,” siger Mik Strøyberg, der sammen med Morten Meisner står bag Good Monday.

Mik Strøyberg er tilbage på dansk grund efter et mangeårigt forretningseventyr på den anden side af Atlanten, der kulminerede med salget af virksomheden Lemonsqueeze. Nu har han slået sig sammen med Morten Meisner, der selv har haft hænderne i maskinrummet i virksomheder som Mofibo, bureauet Revolt og senest phonebooth startuppet, Room.

Det bedste af begge verdener

Good Monday tager den fulde service, som kendes fra et shared office, og tilføjer den til et private office gennem en digital platform. På den måde opnås det bedste af begge verdener hvor man både kan fokusere 100 procent på sin forretning og samtidig har sin egen identitet på kontoret.

“Lige nu hører man meget til shared offices. Men det er altså stadigvæk 99,9 procent af alle kontorer, der er private offices. Vi har valgt at satse på, at gøre alle private kontorer lige så velsmurte som et shared office space med en digital integration. Det innovative ligger i, at vi aggregerer alt det, der sker på kontoret. Det er ting, du skal have styr på, på daglig, ugentlig og månedlig plan. Det er alt fra rengøring og vinduespolering til fredagschampagnebaren, yogainstruktøren eller kollegaens fødselsdag,” siger Mik Strøyberg.

De første mandagselskere er ombord

I forbindelse med den nylige åbning af hjemmesiden, har Good Monday også løftet sløret for de første mandagselskende kunder. De tæller blandt andet firmaer som Peakon, Tattoodo, Issuu, Linkfire og GAN.

“Der er en grund til at mange af de her virksomheder er hoppet med. Det er fordi de fleste af dem er second founders. De har prøvet det før og ved, at kontordriften er et problem, der bare skal elimineres,” siger Mik Strøyberg og afslutter:

“Vækststrategien herfra er at overtage alle hovedstæderne i Europa. Vi har ikke en landestrategi, vi har en hovedstadsstrategi. Det betyder også, at vi kommer til Oslo, før vi kommer til Århus. For os, gælder det om at være så koncentreret som muligt.”

Mik Strøyberg til højre og Morten Meisner til venstre

Stærke samarbejdspartnere

For at kunne garantere en stabil og kvalitetsmæssigt høj service, har Good Monday skabt et netværk af stærke samarbejdspartnere og leverandører. Når en kunde har modtaget en ydelse, har virksomheden mulighed for at rate oplevelsen. De ratings bruger Good Monday i et internt rangeringssystem, så kun de bedste samarbejdspartnere bliver preferred partners. Derudover giver platformen adgang til en personlig office assistant hos Good Monday, der hjælper, hvis noget skal fikses løbende, og som inspirerer til at få et endnu bedre og mere veldrevet og spændende kontorliv.

“Office assistenten er sådan set dit nye Google, som du kan gå ind og skrive alt til. Har du fem, der flyver ind og der skal bookes hotel, restaurant og alt muligt andet, så har du her en, der går ind og tager sig af det,” siger Mik Strøyberg.

Samtidig sikrer platformen, at kunderne kun har én serviceaftale og skaber overblik over forbruget i et indbygget økonomiske overblik.

Første investering er sikret

Ambitionerne er høje og troen på platformen er stor, hvilket allerede har smittet af. Det tog derfor ikke langt tid for Good Monday at sikre sig sin første investering på 3 millioner kroner fra PreSeed Ventures, der har store forventninger til både platformen og teamet.

“Da Mik kom og fortalte om Good Monday, fangede det med det samme vores interesse. Forventningerne til fremtidens arbejdsplads bliver anderledes, end de er i dag, og vi mener, Good Monday har potentialet til at blive en betydelig spiller. Teamet bag betyder også rigtigt meget. Mik har en historik, en erfaring og et drive, der gør, at vi tror på, at han kan eksekvere og tiltrække de rette medarbejdere på rejsen,” siger Investment Director i Preseed Ventures, Helle Uth.

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.