You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

GamerzClass lander stor millioninvestering og ny bestyrelse

@sebastian

GamerzClass har for anden gang i år rejst en millioninvestering og får samtidig nye medlemmer af bestyrelsen. Oprustningen sker som led i strategien om at blive verdens største online gaming-platform.

GamerzClass har for anden gang i år rejst en millioninvestering og får samtidig nye medlemmer af bestyrelsen. Oprustningen sker som led i strategien om at blive verdens største online gaming-platform.

Det er ikke mange måneder siden at undervisnings- og gaming-platformen GamerzClass rejste en millionerinvestering fra ‘500 Startups’. Nu rejser det unge, danske startup penge igen – denne gang 1 million dollars ledet af venturefonden Bumble Ventures og med blandt andet også TrueSight Ventures og Vækstfonden.

Læs også: Danske GamerzClass lander millioninvestering til at gøre gamere dygtigere

Desuden deltager Kathrine Stampe Andersen, forhenværende vicedirektør i TDC Group, og Christian Legêne, CEO i Autobutler, i runden. Og flere af de nye investorer tager også en plads i virksomhedens bestyrelse.

”Vi meget stolte over, at vi har rejst den her flotte millioninvestering og ikke mindst været i stand til at rekruttere lige netop den her personkreds til bestyrelsen. Det er et drømmescenarie: På kort tid har vi været i stand til at bygge en e-sports forretning op på tværs af 140 lande,” siger Victor Folmann, CEO & medstifter af GamerzClass.

Samarbejder med verdensstjerner

GamerzClass har udviklet en platform, hvor computerspillere kan få undervisningen i nogle af tidens største computerspil fra nogle af tidens største gamer-stjerner. Og det har allerede sikret dem kunder i 140 lande, mere end 30.000 brugere og partnerskaber med nogle af industriens store navne som North, Fnatic og OG.

“Vi har rettighederne til undervisning med nogle af verdens største professionelle gamere. Tallene er i al beskedenhed imponerende, både i industrien og i GamerzClass. Nu skal vi have taget casen til næste niveau. Det kræver frisk kapital, erfarne erhvervsprofiler og et stærkt hold. Det er alt sammen på plads nu, og vi er alle både meget stolte og glade i dag,” siger Victor Folmann.

Ambitionen er at blive en af verdens førende gaming-platforme. Startuppets plan er at bevæge sig mod en mere moderne abonnementsløsning frem for modellen med éngangskøb. Dermed vil brugerne få en palette af personlige løsninger. Det tæller alt fra videoer og personlige samtaler med nogle af verdens bedste e-sportsspillere til guides og værktøjer til at følge med i egen udvikling

Pionerer indenfor gaming-industrien

I sin forretning kombinerer GamerzClass allerede tre hotte trends: Gaming, onlineundervisning og abonnementsmodellen. Den nye hovedinvestor, Bumble Ventures, har da også store forventninger til virksomheden.

”Vi er sikre på, at GamerzClass har potentialet til at blive pionerer inden for den globale gaming-industri, og at de kan hæve barren for brugen af uddannelsesindhold inden for spilverdenen. Det skyldes ikke mindst det drive og den kæmpe erfaring, som teamet har fået samlet. Igen og igen har Victor & team imponeret med produkter, ydelser og løsninger, som ikke er set før. Det er stærkt gået, og jeg glæder mig til det fortsatte samarbejde,” siger Daniel Nyvang, Managing Partner i Bumble Ventures og ny bestyrelsesformand i GamerzClass.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY