Tonsser er startet af danskere og udviklet i København, men har i dag også kontorer i Paris, London og Berlin, hvor de beskæftiger 45 medarbejdere.
Fodbold-appen Tonsser indgår samarbejde med DBU
Fodbold-appen Tonsser indgår samarbejde med DBU

Fodbold-app’en Tonsser og DBU indgår samarbejde for at få mere statistik og fokus på dansk ungdomsfodbold gennem den digitale løsning.

Fodbold-app’en Tonsser og DBU indgår samarbejde for at få mere statistik og fokus på dansk ungdomsfodbold gennem den digitale løsning.

I en undersøgelse fra 2017 siger tre ud af fire spillere, at de føler sig mere motiverede til at spille fodbold, hvis de kan se statistikker for deres egne præstationer. Det er en af årsagerne til, at DBU og Tonsser indgår et nyt samarbejde.

“Som en første del af aftalen bliver fodbolddata fra DBU nu en integreret del af Tonssers univers. Med de godt 275.000 fodboldkampe, som hvert år registreres af DBU, vil samarbejdet gøre det lettere for spillere at holde overblik over kampe og præstationer og i sidste ende gøre det sjovere at være dansk ungdomsspiller,” siger Peter Holm, CEO og medstifter af Tonsser, der i dag anvendes af mere end 900.000 ungdomsspillere i Europa.

På Tonsser appen kan spillere blandt andet registrere mål og assists, stemme på Man of the Match og få feedback fra deres trænere og dermed få indsigt i sin og andres udvikling. Ud fra deres præstationer på appen kæmper spillerne om en plads på Team of the Week og kan løbende følge deres placering på Rankings for deres hold og deres liga.

Stats og indsigt skal motivere teenagere

Når en ung fodboldspiller kommer i teenagealderen, er der stigende risiko for, at han eller hun lægger fodboldstøvlerne på hylden. Men ved at gøre det nemmere for fodboldspillere at holde overblik over deres præstationer på banen håber Tonsser at gøre det mere motiverende at komme til træning og kamp og dermed bremse den negative udvikling blandt unge fodboldspillere.

“Den største udfordring, vi har i Fodboldanmark netop nu, er, at få vendt den negative tendens, hvor ungdomsspillere fra både bredde og eliteplan i stigende grad stopper med at komme til træning og kamp, når de bliver teenagere. Denne udfordring håber vi at kunne være med til at knække med dedikeret univers til ungdomsfodbold – for vi kan tydeligt se, hvor afgørende det er, at teenagere i dag har den rette motivation og de rette muligheder for at udvikle sig og indfri deres potentiale – for at blive ved med at synes, det er sjovt at spille fodbold,” siger Peter Holm, CEO og medstifter af Tonsser.

Der er meget data at holde styr på, når det kommer til resultater, stillinger og kampprogrammer. Men når kampdata bliver tilgængeligt hos flere udbydere gennem det samarbejde Tonsser og DBU har indgået, får endnu flere muligehd for at følge med. Blandt andet gennem en ny aftale Tonsser allerede lavet med Ritzau, fortæller Kasper Sindt, der er Chef for Salg og Kommercielle partnerskaber i DBU:

”De forbedrede datamuligheder giver os, sammen med vores nye partnerskaber, nye muligheder for at hæve overliggeren for dansk fodbold, når det kommer til digitale løsninger. Løsninger, der i højere grad efterspørges, og derfor er det også vores opgave at kunne tilbyde den bedste digitale pakke,” siger Kasper Sindt.

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.