Fintech-startuppet Subaio lancerer i Holland i samarbejde med storbank
Fintech-startuppet Subaio lancerer i Holland i samarbejde med storbank

Subaio’s abonnementsløsning er netop lanceret med den hollandske bank ABN Amro. Det gør Subaio til den første whitelabel abonnementsløsning til banker, der lancerer i Holland.

Subaio’s abonnementsløsning er netop lanceret med den hollandske bank ABN Amro. Det gør Subaio til den første whitelabel abonnementsløsning til banker, der lancerer i Holland.

Abonnementerne er over alt, og derfor har fintech-startuppet Subaio sat sig selv i verden for at give brugerne overblik over de tilbagevendende betalinger – og annullere de uønskede abonnementer.

Det hele foregår i en såkaldt white label tjeneste, som er integreret i kundernes eksisterende online bank. Nordea tilsluttede sig løsningen som den første i 2018, men nu er Subaio kommet hele vejen til Holland i samarbejde med storbanken ABN Amro. Den hollandske storbank har nemlig valgt at integrere den danske løsning i sin app kaldet ‘Grip’.

“Vi er meget glade for, at Grip sammen med Subaio nu giver kunderne et let indblik i deres abonnementer og faste omkostninger. Takket være den teknologi, som Subaio har udviklet, kan vores kunder holde deres økonomi under kontrol på en bedre måde,” siger Roland Booijen, direktør for apps og digital innovation hos ABN Amro.

Banken er blandt de tre største i Holland og servicerer tæt ved 7 mio. kunder. Derfor er Thomas Laursen, Subaio’s administrerende direktør, også stolt over at være den første whitelabel-abonnementsløsing til banker, der er live på det hollandske marked.

“Vi er meget begejstrede for at være live i Holland. Vi kunne ikke have bedt om en bedre partner end ABN Amro. Det er virkelig en innovativ bankpartner med et knivskarpt fokus på kundernes behov,” siger han.

Syvende banksamarbejde

Subaio registrerer tilbagevendende betalinger ved at analysere kundernes transaktioner. Algoritmen ser grundlæggende efter mønstre. Det kan være mønstre efter hyppighed, beløb, forhandlernes navn og meget mere. Når mønstrene opdages hos en gruppe brugere, anvender algoritmen den på de andre brugere. Dermed lærer algoritmen konstant.

Det danske selskab har allerede analyseret mere end fem milliarder transaktioner. De har blandt andet vist, at den gennemsnitlige bruger har otte forskellige abonnementer, og at brugerne sparer 213 euro, hver gang de bruger Subaio’s løsning til at opsige et abonnement. Og den mulighed har de første mange brugerne af Grip-appen allerede taget til sig.

”Siden lanceringen har vi allerede set titusinder af Grip-brugere komme ind for at se deres oversigt og også opsige abonnementer. Det er fantastisk at se,” siger Thomas Laursen.

ABN Amro er Subaio’s syvende bankpartnerskab. Det danske fintech samarbejder blandt andet også med Spar Nord, Lunar og Arbejdernes Landsbank.

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.