You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Find en marketingstrategi som holder

@Redaktionen

Annoncørbetalt indhold af Nutimo.

I dag er det et stort marked for online marketing, og det er så mye konkurrence og så mange forskellige strategier, at det kan være svært at følge med. Du har helt sikkert hørt om både SEO og Content Marketing, men hvordan kan du bruge det til din fordel? Det kan du læse meget mere om her.

Brug smart SEO

Der findes lige så mange teorier om at lave den bedste mulige SEO som der findes eksperter der påstår at kunne gennemskue google’s algoritmer til detalj. Det ved de fleste, at ikke er en reel mulighed, men det er meget man kan gøre hvis man følger godt med i hvad der rører sig indenfor SEO og gør en konstant indsats for at sørge for at man er opdateret på emnet.

Hvad er smart SEO?

Strategier og kundskab omkring SEO er i konstant ændring og udvikling. Det nytter ikke længere noget, at tage på et enkelt SEO-kursus og tro, at man kan det hele et år efter. Smart SEO kræver at man er 100% opdateret på alt der sker indenfor SEO. Søgemaskinerne bliver hele tiden klogere og derfor skal man følge nøje med i udviklingen, hvis man vil være i stand til at kunne optimere bedst muligt til den nævnte søgemaskine. Det er ikke bare google man skal optimere til, hvis man laver SEO. Det kan betale sig at optimere til Bing, Amazon,  App-store, Yahoo og YouTube, hvis man gerne vil være godt dækket ind i forbindelse med søgeoptimering.

Hvis man gerne vil være helt fremme i skoen når det kommer til SEO, er det mange der vil hyre en SEO-ekspert for at skabe organisk vækst til sin virksomhed. Der er meget man selv kan lære, men en SEO-ekspert har mulighed for at følge med i hvad der rører sig indenfor marketing, på en helt anden måde end nogen der har et fast fuldtidsarbejde at lave samtidigt. SEO kan outsources helt eller delvist til en ekspert eller et bureau for denne form for markedsføring, eller en SEO-ekspert kan ansættes og gå ind i et måske allerede eksisterende team i din virksomhed.

Lær mere gennem Podcasts

Du kender måske til podcasts i forbindelse med underholdning. Der findes podcasts om næsten alt, men en stor genre indenfor podcasts er faktisk om content marketing og SEO. Der er meget du kan lære, hvis du lytter til en god podcast med teorier, tips og tricks indenfor dit område.

Her kan du finde en relevant Podcast om Content Marketing, hvor du kan lære meget mere om begrebet content marketing og hvordan du kan benytte det til din fordel. At skabe godt indhold er ikke nødvendigvis nemt, men ved at forstå markedet og hvordan søgemaskinerne rent faktisk fungerer, øger du din virksomheds chancer for at kunne få mere ud af markedsføring på net. Måske lærer du noget du ikke vidste i forvejen? Det er vigtigt at skabe organisk vækst for en virksomhed. Hvis du udelukkende betaler dig clicks og annoncer, er dette en stor investering, der vil forsvinde i det sekund du ikke betaler for det mere, mens organisk vækst vil sørge for, at din placering i søgeresultaterne holder.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY