Falcon.io køber Komfo af Sitecore
Falcon.io køber Komfo af Sitecore

I en spektakulær konsolidering og for en ikke defineret købssum køber Falcon.io sin danske konkurrent Komfo af Sitecore.

Danske Falcon.io, der er europæisk markedsleder indenfor løsninger til social media management og customer experience, køber Komfo af Sitecore. Det præcise beløv for opkøbt er ikke offentliggjort, men det har ikke været nødvendigt for Falcon.io at rejse ekstern kapital til opkøbet.

Samme målgruppe

Komfo leverer en ledende social media relations-software, og opkøbet styrker Falcon.io’s position, både i Europa, men også i USA, hvor selskabet oplever kraftig vækst.

“Komfo er i verdensklasse indenfor social ads og analytics, og vi glæder os til at kunne tilbyde det til vores kunder over hele verden. Komfos eksisterende kunder vil opleve en bredere og stærkere service – og her i Falcon.io vil vi styrke vores team med dygtige nye kolleger,” siger Ulrik Bo Larsen, der er stifter og CEO i Falcon.io

De to selskaber har nogenlunde samme målgruppe af store og mellemstore virksomheder, men Falcon.io er dog væsentligt større, især internationalt. Falcon.io’s kundebase tæller efter fusionen over 1500 virksomheder globalt.

Integrerer kundedatabase

Fremover vil Komfos kunder blive serviceret af customer- og serviceteams fortsætter i Falcon.io. Falcon.io ser frem til at modtage nye kolleger fra Komfo på H.C. Andersens Boulevard i København eller på Falcon.io’s kontorer i New York, Berlin og Budapest, og Komfos kontor i Sofia vil nu blive et Falcon.io-kontor.

“Det er helt specielt når to af verdens førende produkter bor 500 meter fra hinanden. Hvis de to ting, vi har opbygget, bliver lagt sammen, kan det forhåbentlig skabe grundlaget for en stor fælles succes i fremtiden. Jeg glæder mig til at se Komfos potentiale blive indfriet gennem Falcon.io’s store rækkevidde,” siger Rasmus Møller Nielsen, medstifter og CEO i Komfo.

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.