Facebook-medstifter investerer 80 millioner i socialt medie for lystfiskere
Facebook-medstifter investerer 80 millioner i socialt medie for lystfiskere

Med den netop lukkede investeringsrunde vil svenske Fishbrain, der allerede har fem millioner brugere, sætte sig endnu tungere på lystfisker-vertikalen.

Svenske Fishbrain, som er et socialt medie for lystfiskere, har netop netop lukket en investeringsrunde på 80 millioner kroner, som er ledet af facebook-medstifteren Eduardo Saverins fond B Capital. Med i runden er også Softbank Ventures Korea samt Northzone og Industrifonden fra Sverige. Det skriver TechCrunch.

På det sociale medie kan sportsfiskere finde 1,7 millioner fiskesteder – og naturligvis prale med dagens fangst. Og i vertikalen er det så populært, at den svenske app i dag har fem millioner brugere.

”Fishbrain tilbyder begyndere såvel som rutinere lystfiskere værktøjer og indsigt, så de fuldt ud kan nyde fiskeriet. Det interaktive kort gør det nemmere for lystfiskere at finde spots og se hvad andre har fanget. Ved at kombinere Fish Species Recognition, fiske prognose og madingsanbefalinger hjæper vi vores brugere med at tage fiskeoplevelse til næste niveau. Vi gør det hårde arbejde med at cunche data, så lystfiskere ikke behøver gøre det,” siger co-founder Johan Attby til TechCrunch.

Efter serie b-runden har det 30 mand store startup rejst knap 170 millioner kroner. Den nye kapital skal bruges til at udvide det vertikale, sociale medie – blandt andet ved at fordoble antallet af ansatte, så der kan komme endnu mere gang i brugervæksten.

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.