Et webbureau er nutidens digitale superhelte
Et webbureau er nutidens digitale superhelte
@Redaktionen

Hvis du vil have succes online, så kommer du ikke udenom alle de vigtige facetter indenfor en solid digital strategi. Heriblandt et pænt, moderne og konverterende design, der kan være med til at give de besøgende en fantastisk oplevelse, når de besøger jer.

En brugervenlig, topmoderne og responsiv hjemmeside er en af de vigtigste brikker, hvis man vil have succes på internettet. Din hjemmeside er dit udstillingsvindue og dit digitale ansigt udadtil.

Det kan være lige meget om du får 10.000 besøgende fra Google, hvis de besøgende lander på en ringe hjemmeside og får en dårlig oplevelse, så har du spildt en masse penge på markedsføring, der ikke giver en krone.

Derfor kan være en god ide at alliere dig med skarpe online eksperter, der ved hvad der skal til for at opnå succes på nettet. Derfor vælger mange nye etableret startups og virksomheder at kontakte et webbureau, der kan hjælpe dem med at indfri deres digitale drømme og mål.

En af de helt store fordele ved at vælge et webbureau er, at du får adgang til en masse skarpe specialister, der er skarpe indenfor hver deres felt. Hos de fleste webbureauer har de et par dygtige grafiske designere, der kan lave det første udkast til et potentielt nyt webdesign.

Som udgangspunkt bør du være meget opmærksom på, hvilket webbureau du vælger. Det kan blive en dyr fornøjelse, hvis du ender med et bureau der ikke er det rigtige match for dig.

Hvis du ikke har erfaring med nogle eller ikke tidligere har stiftet bekendtskab med et webbureau, så kommer der nogle råd forneden, der kan være med til at sende dig den rigtige retning, så du finder det helt rigtige digitale bureau.

1   Husk at bruge din sunde fornuft

Hvordan ser webbureau’s egen hjemmeside ud? Hvis deres hjemmeside ikke er optimal og moderne, så bør det være et faresignal, og du bør kigge på andre alternativer. Det er også vigtigt at du kan finde en om os side og læse mere om dem.

Hvis du hverken kan finde deres adresse, CVR eller kontaktoplysninger, så skal du løbe skrigene væk

  1.   Tager de deres egen medicin?

Hvis du er i dialog med webbureau, der siger, at de er nogle af de bedste til SEO, så kan det være en god ide at tjekke, hvor de selv ligger i Google.

Hvis de ikke er til at finde i Google, så er de måske ikke så skarpe, som de selv påstår.

  1. Hiv fat i deres tidligere eller nuværende kunder

Et webbureau kan tale i mange timer om, hvor dygtige de er, men hvad siger der kunder og hvad er deres oplevelse. Selvom de digitale bureauer har mange cases på deres hjemmeside, så kan du få en masse brugbar information, hvis du tager direkte kontakt til deres kunder og spørger om deres oplevelse 1 til 1.

  1. Hiv fat i det netværk

Dit netværk er ofte interesseret i at hjælpe dig og give dig en god oplevelse, derfor kan du få meget ud af at række din hånd ud til dit netværk og gøre dem opmærksom på, at du søger et dygtigt webbureau.

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.