Efter millioninvestering fra Google: Contractbook lancerer første nye produkt
Efter millioninvestering fra Google: Contractbook lancerer første nye produkt
@Redaktionen

Sidste år investerede ByFounders og Google-fonden ‘Gradient Ventures’ massivt i det danske startup Contractbook. Nu løfter de sløret for ny satsning, som millionerne har finansieret.

Sidste år investerede ByFounders og Google-fonden ‘Gradient Ventures’ massivt i det danske startup Contractbook. Nu løfter de sløret for ny satsning, som millionerne har finansieret.

I slutningen af sidste år modtog den danske legal tech-virksomhed Contractbook en investering på godt 26 millioner kroner fra et syndikat bestående af Googles AI-fund Gradient Ventures og den nordiske VC-fond ByFounders.

Læs også: Google-fond og byFounders investerer €3.5 millioner i dansk tech-virksomhed

Nu lancerer Contractbook så de første store opgraderinger af produktet siden investeringen – et offensivt træk ind på markedet for automatiseringer i samarbejde med investoren Google.

”Vores contract management platform er et solidt og fremtidssikkert fundamentet. Med disse nye opgraderinger, tager vi så de første spæde skridt mod en fremtid, hvor datadreven dokumentautomatisering bliver normalen. Med hjælp fra vores investorer i Silicon Valley har vi lagt en ny visionær plan for at blive den ledende software på området. Allerede nu undersøger vi sammen med blandt andet GoogleX, hvordan vi kan bruge deres ekspertise indenfor maskinlæring og kunstig intelligens til at forbedre vores produkt,” siger Niels Martin Brøchner, direktør i Contractbook.

Finder automatisk kontrakter i indboksen

Han fremhæver den nye integration med Google, som giver Contractbooks brugere mulighed for at gennemsøge deres Gmail for juridiske dokumenter, hvorefter de uploades og sorteres i et organiseret overblik på platformen – alt sammen helt automatisk.

“Der er mange virksomheder, som er fanget i 2005-måden at gøre ting på. De har stadig ikke har et organiseret overblik over deres juridiske dokumenter, men opbevarer kontrakterne i mailtråde eller på en masse forskellige platforme. Med denne nye feature kan man importere sine dokumenter med få klik og få dem indekseret på sekunder. Det reducerer ikke bare manuelt arbejde. Det mindsker også den banale, men alligevel normale juridiske risiko, ikke at have styr på sine kontrakter,” forklarer Niels Martin Brøchner.

Kun begyndelsen på automatisering

Med sin digitale platform har Contractbook fra start fokuseret på at administrere hele kontraktens cyklus i ét flow. Det har indtil videre sikret dem 50.000 brugere i mere end 70 lande, men det er ifølge direktøren kun begyndelsen.

”Det meste af vores investering går direkte til produktudvikling, så vi kan hjælpe folk med at arbejde smartere. Vi har fra starten besluttet at bruge i et maskinvenligt og datarigt format, fremfor pdf eller doc-formater, som vores konkurrenter. Det giver os en stor fordel, for det gør det ligetil at udtrække data og smarte teknologier som kunstig intelligens kan nemt plugges til. Det er lige netop derfor, vores investorer valgte os,” siger Niels Martin Brøchner.

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.