E-handlen vokser under corona – invester i annoncer og beregn, om du tjener penge
E-handlen vokser under corona – invester i annoncer og beregn, om du tjener penge
@Redaktionen

Dette er et sponseret indlæg lavet i samarbejde med Texta A/S og Searchpartners.

Coronakrisen har som aldrig før gjort det svært for butiksejere og forretningsdrivende at tjene penge. Men heldigvis er der dog et lyspunkt, nemlig at internethandlen blomstrer som aldrig før.

Succesfuld internethandel står og falder med, hvorvidt du har tekster på din webshop, der på en præcis, letlæselig og kreativ måde fortæller dine kunder, hvad de kan finde på din hjemmeside. Teksterne er nødt til at være i højeste kvalitet, så dine kunder får lyst til at lægge deres penge hos dig.

Derfor er det også vigtigt, at teksterne skrives af professionelle, der ved, hvordan en god tekst skal skrues sammen. I denne artikel vil vi guide dig til, hvordan du kan finde et tekstbureau at investere penge i til tekstskrivning, og hvordan du nemt kan beregne, om din investering kaster penge af sig.

Lad et tekstbureau klare skriveriet for dig

Der findes rigtig mange bureauer på markedet, der kan tilbyde dig at skrive tekster til din netbutik. Et rigtig godt sted at starte din jagt på det helt perfekte bureau er Texta A/S, der tilbyder alt fra content creation til transskribering og meget, meget andet.

Selvfølgelig kan du selv stå for tekstskriveriet, men husk på, at en succesfuld netbutik skal have mange slags tekster, både forsidetekster, kategoritekster og korte tekster om dine varer. Hvis du vil nå så langt ud som muligt og få så mange kunder som muligt, er det også vigtigt med tekster, der skaber opmærksomhed uden for din egen hjemmeside. 

Det kan gøres med såkaldte linktekster, hvor tekster på andre hjemmesider linker til din netbutik. For et professionelt bureau er det ingen sag at skrive den slags tekster, og deres tekstforfattere ved præcis, hvordan dine tekster skal skrives, så dine produkter og din netbutik får lige præcis den reklame, der er behov for.

Beregn, hvad du tjener på dine investeringer

At få et tekstbureau til at skrive alle dine tekster til din netbutik er et klogt valg, men det er også en investering. Som forretningsdrivende er du selvfølgelig interesseret i, at dine investeringer kaster penge af sig, så du og din forretning kan mærke forskellen på bundlinjen.

Der er heldigvis en rigtig nem måde at beregne, hvorvidt dine investeringer kaster penge af sig. Med en såkaldt ROI-beregning kan du beregne, om din investering er profitabel. ROI står for Return On Investment. Du kan læse meget mere om ROI-beregning her.

Grundlæggende består ROI-beregning i at udregne forholdet mellem investering og fortjeneste, og du kan dermed få overblik over, om din investering i at lade et tekstbureau stå for din content creation har hjulpet dig med at forøge trafikken og salget på din hjemmeside.

Med professionel assistance fra et tekstbureau kan du få de bedste tekster til din internetbutik, og dermed har du de bedste forudsætninger for at gøre din forretning til en succes her i coronatiden. Men at få et bureau til at stå for skriveriet er også en investering, og derfor er det vigtigt, at du nemt kan få overblik over, om din investering kaster penge af sig. Med en ROI-beregning kan du nemt beregne, om din investering genererer fortjeneste eller ej.

Ved at følge de to råd i denne artikel er du garanteret de bedste forudsætninger for, at din internetbutik kan blive en succes.

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.