Stifterne af Propstep: Rasmus Brohl og Troels Bødker Feodor Nielsen.
Digitaliseringen af ejendomsbranchen ulmer: Propstep henter millioninvestering
Digitaliseringen af ejendomsbranchen ulmer: Propstep henter millioninvestering

Proptech startuppet Propstep får tilført millioner fra de Linde Capital og Vækstfonden. Investeringen skal bruges til at sætte yderligere fart på det momentum, virksomheder har inden for udlejning af nye boliger.

Proptech startuppet Propstep får tilført millioner fra de Linde Capital og Vækstfonden. Investeringen skal bruges til at sætte yderligere fart på det momentum, virksomheder har inden for udlejning af nye boliger.

Techificeringen af ejendomsbranchen er så småt begyndt at vinde indpas på markedet under mærkattet “Proptech”, som vil digitalisere og automatisere de store papirstakke, de fleste lejere er blevet mødt med, inden de kunne flytte ind i et nyt hjem.

Startuppet Propstep er én af de nye spillere på ejendomsmarkedet, som gennem de seneste 18 måneder har udviklet en digital platform målrettet ejendomsbranchen. En platform der er målrettet udlejning af projektboliger og nyere boligejendomme, og de har allerede fået en række af landets største udviklere, bygherre og ejendomsinvestorer som kunder.

“Danske lejere er vant til at booke en feriebolig på Airbnb og købe dagligvarer på Nemlig. De forventer også convenience og en digital oplevelse, når de skal leje deres næste bolig,” siger Troels Bødker Feodor Nielsen, som er medstifter af startuppet.

Dermed tager de kampen op med de traditionelle ejendomsmæglere og administratorer, som ifølge Propstep ikke leverer en tidssvarende eller effektiv service, når det kommer til boligudlejning. Samtidig mener hans medstifter Rasmus Brohl, at Propstep kan være med til at gøre rådgivningen mere kompetent, så lejerne finder den helt rigtige bolig. For kan de ikke slå de traditionelle leverandører, har de fejlet.

“Der har været et alt for stort gap mellem lejernes oplevelse af at leje en bolig, og så dét branchen får fortalt,” siger han.

Millioninvestering fra de Linde

Med sin platform hjælper Propstep lejere med at finde den helt rigtige nye bolig og håndterer hele udlejningsprocessen for bygherren eller ejendomsbesidderen på en moderne og digital måde.

For nyligt lancerede startupet også sit Boligværktøj, som giver udviklere et visuelt overblik over deres boligejendomme og hjælper med afsætningen af såvel ejer- som lejeboliger.

Og virksomheden har netop modtaget en millioninvestering fra Linde Capital og Vækstfonden, som blandt andet skal bruges til yderligere i produktudviklingen.

“Jeg kunne hurtigt se, at Propstep er et af de mest lovende danske proptech-startups netop nu, og de passer perfekt ind i vores strategi om at investere i fremtidens løsninger i ejendomsbranchen. Propstep er på egen hånd nået rigtig langt med deres produkt, og jeg ser frem til samarbejdet med Troels og Rasmus omkring Propsteps fortsatte udvikling,” siger Jakob de Linde, Adm. direktør i de Linde Capital.

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.