Det bedste fra 2 verdener: Høj teknisk ydeevne og ekstraordinær kundeservice
Det bedste fra 2 verdener: Høj teknisk ydeevne og ekstraordinær kundeservice
@Redaktionen

De fleste kender til det, eller har prøvet det på et eller andet tidspunkt. En langsom computer som tager flere uger om at loade en enkelt landingsside – Og det er for langt de fleste danskere ikke tilfredsstillende, i en hverdag hvor travlheden sætter ind og tid er synonym med penge. Men hvad kræver det egentligt af en computer at undgå de her langsomme momenter? En computer har naturligvis en levetid, men det er meget simpelt, jo kraftigere en computer og jo bedre en internetforbindelse er, desto hurtigere svartider og typisk længere levetid kan du forvente.

Computer til både store og små behov

Vi har alle forskellige behov, når det kommer til teknologi. Du skal måske bruge en arbejdscomputer til dit nye hjemmekontor, en studiecomputer til at hjælpe dig gnidningsfrit igennem eksamenerne eller en computer til at holde kontakten med dem, du ikke kan ses med i dagligdagen pga. coronasituationen. Det kan være en dyb jungle at finde rundt i, og derfor er det vigtigt at kunne få hjælp til at finde den helt rette computer. Hos Duka sidder de altid klar, til at hjælpe og besvare store som små spørgsmål, både i forbindelse med valg af computer, men også hjælp til opsætning af computeren og gennemgang af alle dens funktionaliteter. Deres kundeservice slår et stort slag for god kundeservice, så du kan få hjælp hvad end om du er en garvet computer bruger eller det er din første computer.

Udover en god vejledning og service, er prisen naturligvis også en afgørende faktor, når man skal have en ny computer. De fleste steder kan man købe en computer på en afdragsordning, men det er stadigvæk ofte en dyr fornøjelse. Derfor kan det være en god idé at kigge på andre alternativer, til en ny computer. Det kan godt betale sig at enten kigge efter en brugt computer eller evt. leje en computer. Hos Duka har de for eksempel valgt at samle de computere de får retur, i et online outlet hvor du har mulighed for at købe en let brugt computer billigere. De sørger naturligvis for at tjekke og teste computeren igennem, så du får en computer der fungerer optimalt og med en ny garanti.

Hvis du kun skal bruge en computer i en kortere periode eller bare er vild med at have fuld support og service, samt en ny computer hver 3. år, kan du også vælge at leje en computer. Når du vælger at leje en computer, slipper du for at skulle tænke på uforudsete udgifter hvilket for kan for mange være den helt perfekte løsning. For et fast lavt månedligt beløb kan du hos Duka leje en computer uden binding og oprettelsesgebyr, og finde den computer der passer helt perfekt til dig. Dette kan også være et godt supplement til at afprøve en computer inden køb. Du har desuden mulighed for at leje en computer som passer til de specifikationer som du har behov for, både bærbarer, touchscreen og alt-i-en computere.

Få lynhurtigt internet til din computer

Til din nye computer er det naturligvis et must med lynhurtigt internet, og det får du med mobilt bredbånd fra Duka. Der er et hav af muligheder når det gælder internet, og det kan ofte være en smule uoverskueligt at skulle vælge internetudbyder, derfor kan du med god grund lade Dukas dygtige medarbejdere hjælpe og vejlede dig. Der findes flere forskellige løsninger til en god forbindelse, der er både muligheder for internet med simkort, internet med USB-dongle og internet med en Wifi-router. Det fleste gør brug af internettet – nogle mere end andre, men det vigtigste for de fleste er dog en hurtig og stabil forbindelse. Hos Duka har du mulighed for at få helt op til 100 GB data fra kun 99 kr. om måneden, så du kan streame serier og surfe på nettet uden problemer. Har du brug for internet til hele familien kan du vælge op til 500 GB fra kun 279 kr. om måneden, og der er naturligvis ingen binding eller oprettelsesgebyrer, så hvis I har brug for mindre, kan I altid ændre jeres pakke.

Med mobilt bredbånd fra Duka er du sikret Nordens bedste forbindelse. Det mobile netværk kører på TT-netværket, som allerede er med til at give 97% af danskerne 4G forbindelse og 99% af danskerne 3G forbindelse. Derfor er du sikret en stabil og god forbindelse, uanset hvor du befinder dig i landet. Hvorfor betale mere end højest nødvendigt, for den samme forbindelse og en endnu bedre service?

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.