You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Danske Peakon opkøbt i milliardhandel

@Anna

Peakon, der har udviklet en platform som måler medarbejderes engagement, bliver opkøbt af den amerikanske it-kæmpe Workday i en milliardhandel.

Peakon, der har udviklet en platform som måler medarbejderes engagement, bliver opkøbt af den amerikanske it-kæmpe Workday i en milliardhandel.

700 mio. dollars, svarende til 4,3 mia. danske kroner, er prisen på danske Peakon. Køberen er det amerikanske it-selskab Workday, som hjælper virksomheder med at styre finanserne og HR.

“Ved at gå sammen med Workday er vi i stand til at fremskynde vores mission om at hjælpe enhver medarbejder med at gennemføre de forandringer, de ønsker at se,” siger Phil Chambers, medstifter og adm. direktør i Peakon, og fortsætter:

“Vi deler Workdays passion for at sætte folk i centrum for teknologi, og sammen vil vi være i stand til at give kunderne den medarbejderindsigt, de har brug for til at understøtte hurtig forandring og vækst.” 

Peakon blev stiftet i Danmark i 2015 af Kasper Hulthin, Christian Holm, Phil Chambers og Dan Rogers. Peakons SaaS-platform giver ledere i større virksomheder muligheden for løbende at skabe forbedringer i deres medarbejderes jobtilfredshed. Det skal ultimativt sikre nedskæringer i personaleomsætningen.

Læs mere: Peakon i ny mega-investering: Lander 230 millioner fra Skype-stifters venturefond

De nye arbejdsforhold 2020 for mange har budt på, har tvunget HR-afdelinger verden over til at gentænke deres strategier og hvordan de bedst kan understøtte, engagere og fastholde deres medarbejdere. Dette indebærer tovejskommunikation mellem leder og medarbejder, skriver Peakon i en pressemeddelelse.

“Peakon er på forkant med at hjælpe virksomheder med at omdanne medarbejderindsigt til mere forbundne teams og stærkere organisationer. At bringe Peakon ind i Workday-familien vil være meget overbevisende for vores kunder – især efter et ekstraordinært sidste år, der har forstærket vigtigheden af konstant at have fingeren på puls når det kommer til at holde medarbejderne engagerede og produktive,” siger Aneel Bhusri, medstifter og co-CEO, Workday. 

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY