Jonas Overgaard, CEO i Anyday og Claus Christensen, CEO i Clearhaus.
Danske fintech-virksomheder slår sig sammen for at indtage Europa
Danske fintech-virksomheder slår sig sammen for at indtage Europa
@Redaktionen

De danske fintech-virksomheder Clearhaus og Anyday går sammen ind på det norske og spanske marked, hvor de skal konkurrere med giganter som Stripe, Klarna og Paypal.

De danske fintech-virksomheder Clearhaus og Anyday går sammen ind på det norske og spanske marked, hvor de skal konkurrere med giganter som Stripe, Klarna og Paypal.

Clearhaus og Anyday indleder i dag et nyt samarbejde, der skal udfordre de etablerede spillere på det norske og spanske marked for online betalingsløsninger.

Partnerskabet baner vejen for en all-in-one platform for spanske og norske butiksejere, der vil sælge deres varer online. En platform, hvor Anyday agerer gateway og Clearhaus stiller med indløsningsteknologien.

Mens Anyday er ny i klassen, har Clearhaus på få år etableret sig i branchen, og derfor er ambitioner for at etablere sig i Spanien og Norge også store.

“Da vi lancerede i Danmark i 2015 tog vi hurtigt 10 procent af markedet, fordi vi bare kom med en bedre løsning end Nets. Det håber vi, vi kan føre videre til Spanien og Norge sammen med Anyday. Vi har et godt mix af overlegen teknologi, fysisk tilstedeværelse og et kendskab til kunderne, der gør os meget fortrøstningsfulde,” siger Claus Methmann Christensen, CEO i Clearhaus.

Vigtig tilstedeværelse

Anyday har allerede opsat kontorer i Spanien og ansat spanske og norske medarbejdere, som kan hjælpe de nye kunder på vej. De to virksomheders togt ud i Europa er derfor en kombination af Clearhaus’ teknologiske ekspertviden og Anydays fysiske tilstedeværelse. En kombination der er nødvendig, hvis man vil konkurrere med de største betalingsplatforme i verden.

“Det er enormt dyrt at sælge varer online i Spanien og Norge, fordi Stripe, Paypal og Klarna dominerer markederne. Men vi har forberedt os godt, og kommer til at være virkelig konkurrencedygtige. Både på pris og teknologi, men også på support-området,” siger Jonas Overgaard, CEO i Anyday.

Det danske partnerskab kommer til at tilbyde de spanske og norske kunder en all-in-one aftale med gratis oprettelse og et gebyr på 1,49% i Norge og 1,35% i Spanien.

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.