Dansk startup kan afhjælpe en af feriebranchens største udfordringer
Dansk startup kan afhjælpe en af feriebranchens største udfordringer

Skiftedag i sommerhuset betyder pakning af bil og sommerminde, men det betyder også rengøring. Den sidste del har været svær at finde medarbejdere til for feriehusfirmaet, Novasol, der derfor har indgået en aftale med rengøringens svar på airbnb, Happy Helper.

Happy Helpers på jagt på freelancere er blevet intensiveret efter rengøringsplatformen har indgået en aftale med Novasol, der udlejer sommerhuse. Det skriver dagbladet Ringkøbing Skjern.

“Vi er meget glade for aftalen med Novasol. De bruger vores rengøringsportal til at finde rengøringshjælpere til feriehusene i Ringkøbing-området og langs Vestkysten, og en masse vestjyder får mulighed for et job i sommermånederne,” siger Happy Helpers CEO, Dennis Forchhammer, til Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Happy Helper kan afhjælpe feriebranchens største udfordring

Den nye aftale gælder hele landet og partnerskabet er allerede blevet testet af med succes i både Østjylland og på Sjælland.

Læs mere: Børsnotering stiller nye krav til Happy Helper

“Det er ingen hemmelighed, at feriebranchens største udfordring er manglen på hænder, og jeg håber, Happy Helper kan afhjælpe problemet,” siger afdelingsleder for Novasol i Søndervig, Lars Christensen til Dagbladet Ringkøbing Skjern, og fortsætter:

“Fordelen er, at det er en meget fleksibel ordning; vi bestiller lige netop det arbejde, vi skal have udført.”

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.