Podcasten er optaget og produceret af Iværksætterhistorier.
Den selvstændige webudvikler Kent Medom havde helt styr på at hjælpe sine kunder med at få webshoppen op at køre, og han kunne også hjælpe dem med deres online markedsføring. Problemer var bare, at han havde svært ved at komme ud og kapre kunderne, som havde brug for hans hjælp. Og uden kunder er det gode produkt jo ikke meget værd.
Derfor besluttede han sig for at lære alt omkring at starte en webshop, så han kunne hjælpe kunderne endnu bedre. Og gør man det bedre end at starte egen webshop, som sælger sokker?
Det viste sig dog hurtigt, at webshoppen kom til at overskygge virket som webudvikler. Og i dag driver Kent Medom webshoppen Curvii.dk, der sælger tøj til store kvinder på nettet.
”Jeg blev grebet af det med at drive en webshop. Jeg synes, det var spændende at lave markedsføring og udvikle på den – og finde nogle produkter, som folk blev glade for. Det var nogle andre ting, end hvad jeg var vant til, når jeg udviklede webshops til andre. Og det, synes jeg faktisk, var spændende. Det var ikke sådan at jeg blev vildt meget glad for produkterne som sådan, men jeg synes det var spændende at finde ud af, hvordan man sælger produkterne bedste – og så kunne det nok i teorien have været søm og skruer,” siger Kent Medom.
Kent Medom fortæller både om, hvordan en succesfuld webshop kan blive startet ud af nød, hvad det betyder for motivationen at komme ind i et iværksætterfællesskab, og ikke mindst hvordan man klarer varemærkeregistreringen, når ens navn betyder “prostitueret” på bulgarsk.
Det hele kan du høre i podcasten fra Iværksætterhistorier lige her: