Copenhagen Fintech sender den hidtil største delegation til Singapore
Copenhagen Fintech sender den hidtil største delegation til Singapore

Singapore er en af verdens ledende fintech-miljøer og Copenhagen Fintech sender 30 firmaer afsted. 

Singapore er en af verdens ledende fintech-miljøer og Copenhagen Fintech sender 30 firmaer afsted. 

Copenhagen Fintech vil fremme partnerskaber mellem Sydøstasien og Norden og skabe bedre muligheder for global skalering, økonomisk vækst og flere job i begge regioner. Derfor sender fintech-klyngen den hidtil største delegation til verdens største fintech-festival, Singapore Fintech Week. 

“Der er mange synergier mellem det danske og singaporianske marked. Vi sigter mod at skabe nyt partnerskab og bygge videre på de gode forhold, vi allerede har i Sydøstasien, for at hjælpe vores respektive knudepunkter og sørge for, at alle vores partnere trives,” siger Thomas Krogh Jensen, CEO i Copenhagen Fintech.

Danmarks ambassadør i Singapore, Dorte Bech Vizard, er enig med Thomas Krogh Jensen og tilføjer: 

“Tiden er moden for, at Singapore og Danmark høster fordelene ved vores blomstrende fintech-relationer til at drive inkluderende finansiering og bæredygtig udvikling.”

Danmark er en techsavvy sandkasse

Copenhagen Fintech forbinder finansielle startups og institutioner med den nyeste forskning og viden, der trækker på Nordens designtraditioner og fokuserer på naturlig design der ikke blot tager højde for mennesket, men også design, der sætter fokus på bæredygtighed og FNs bæredygtighedsmål. Derfor mener Thomas Krogh Jesen, at Danmark også er en attraktiv partner.

”København er en førsteklasses placering for digital innovation, da Danmark kan prale af EU’s mest avancerede digitale økonomi,” siger Thomas Krogh Jensen og fortsætter:

”Vores borgere er ekstremt tech-savvy og lever digitale liv – alt fra shopping og netbank til transport og årsopgørelser. Det gør Danmark til en fremragende sandkasse for nystartede virksomheder. ”

AI og blockchain med etikken i orden

I de seneste år har København udmærket sig, når det kommer til kunstig intelligens og blockchain-løsninger. Flere af de startups, der investerer i udvikling af AI og blockchain, og fokuserer i høj grad på, at udvikling og implementering er i fokus. Både Copenhagen Fintech og Singapore Fintech sætter det etiske aspekt i digitalisering højt. 

Firmaerne inkluderer blandt andet Solstroem, der har oprettet et end-to-end system, hvis mål er at fremskynde omstilling mod solenergi. Derudover deltager også pensionsstartuppet Matter, der fokuserer på bæredygtige pensioner, og blockchain-firmaet Chainanalysis, hvis der arbejder med compliance – og efterforskningssoftware til verdens førende banker, virksomheder og regeringer. 

Chainalysis arbejder aktivt på at skalere i Sydøstasien og planlægger at investere stærkt i regionen, og her er Singapore Fintech-festivalen en mulighed for at møde eksisterende og fremtidige partnere.

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.