Contractbook angriber nyt marked
Contractbook angriber nyt marked

Contractbook leverer digital kontrakthåndtering til små og mellemstore virksomheder. Nu vil startuppet indtage advokatbranchen med deres nye løsning Suits, der skal erstatte ringbind med clouds automatiserede processer.

Contractbook lancerer i dag en platform hvor advokater kan administrere juridiske dokumenter for deres klienter. Platformen er en videreudvikling af Contractbooks SMB-platformen, der giver advokaterne mulighed for at udarbejde kontrakter, foretage reviews, opdatere skabeloner synkront. Dermed kan advokater spare tid på papirarbejde, som i stedet kan bruges på den værdiskabende del af forretningen: juridisk rådgivning.

”Vi har længe samarbejdet med Contractbook, brugt deres platform og leveret dokumenter til fællesprojektet #cphftwagmts. Jeg ser dem som en af de mest innovative spillere i den juridiske branche og Suits er alt det, vi leder efter i de nye digitale teknologier,” fortæller Martin Von Haller Grønbæk, partner i Bird & Bird.

Contractbook har siden 2016 leveret en digital platform, som gav brugerne mulighed for selv at udarbejde og administrere deres kontrakter og aftaler. Contractbook har indtil nu tiltrukket en stor millioninvestering fra et par prominente investorer og anskaffet sig cirka 25.000 brugere i 35 lande.

Cloudløsninger fremfor kunstig intelligens

Ifølge direktør i Contractbook Niels Martin Brøchner er ambitionen tilmed, at Suits skal være med til at ændre advokatbranchen. Han pointerer, at systemet vil gøre det muligt for de fremadsynede advokater at tænke i nye forretningsmuligheder, eksempelvis med en fast juridisk abonnementsservice i stedet for de klassiske timehonorarer.

”Når man snakker om digitalisering af advokatbranchen er der meget fokus på, at branchen skal revolutioneres med kunstig intelligens og machine learning. Det er også spændende, men teknologien er der altså ikke. Så i mellemtiden vil vi fokusere på at understøtte advokaternes arbejdsgange og reformere branchen i en mere digital retning. Vi skal have erstattet ringbind med clouds, kuglepenne med digital signatur og manuel indtastning arbejde med automatisede processer. Derfor forventer vi, at Suits bliver for advokater, hvad e-conomic er for bogholdere,” fortæller Niels Martin Brøchner.

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.