Conferize Martin Ferro-Thomsen tickets
Conferize gør sit indtog på markedet for billetsalg
Conferize gør sit indtog på markedet for billetsalg

Det unge, børsnoterede it-selskab Conferize vil konkurrere med etablerede billetudbydere på verdensplan, ved at skabe langsigtet værdi til lavere omkostninger gennem den platform, de allerede har udviklet.

Det unge, børsnoterede it-selskab Conferize vil konkurrere med etablerede billetudbydere på verdensplan, ved at skabe langsigtet værdi til lavere omkostninger gennem den platform, de allerede har udviklet.

Danske Conferize lancerer nu billetsystemet Tickets, der gør det let at sælge og administrere billetter til et hvilket som helst arrangement.

Det nye billetsystem er allerede blevet brugt til TedX i København og et kickboxing-event, så hvor hvor Conferize tidligere har koncentreret sig om konferencer og seminarer, henvender selskabets nyeste satsning Tickets sig altså til alle typer events.

“Tickets er billigere og enklere for arrangører at bruge end konkurrerende løsninger på markedet. Det kræver faktisk kun få minutter, så er arrangøren klar til at sælge billetter til sin begivenhed,” fortæller Martin Ferro-Thomsen, CEO i Conferize.

Med Tickets kan arrangøren tjekke deltagerne ind ved at scanne billetter med en smartphone, og systemet kan bruges som et selvstændigt produkt sammen med enhver hjemmeside eller socialt medie. Med et flat gebyr på 2,5 procent af billetprisen ønsker startuppet samtidig både at være billige og gennemskuelige.

Spiller ikke på to heste

Conferize har siden børsnoteringen i 2017 haft en solid vækst på antallet af eventarrangører og events på sin kerneplatform. Derfor ser Martin Ferro-Thomsen heller ikke den nye platform som en ny satsning, men som en forlængelse af deres allerede eksisterende platform.

Læs også: Første år som børsnoteret – Conferize næsten dobler underskud

Billetsalg er nemlig i forvejen en del af event-platformen til de mere professionelle event-arrangørerne. Og det er den løsning, de nu slipper fri, så alle kan få glæde af den.

”Med den nye løsning, går vi ind i et andet kundesegement. Hvor vi før kiggede meget på de professionelle segmenter, hvor man har brug for en lidt større løsning, så kan man nu gå ind og bruge billetprodukt enkeltstående til meetups eller sport-events. Det giver et mere fleksibelt produkt, som kan booste indtjeningen,” forklarer Martin Ferro-Thomsen.

Indgang til den fulde oplevelse

Ved at gøre det let for mindre events at bruge Conferize kan Tickets i sig selv blive en god forretning. Men virksomheden håber samtidig, at den brede løsning til consumer-events, kan være indgangen til at få flere arrangører på kerneplatformen.

“Hele vores unikke tilbud til event-arrangører er, at de ikke behøver andet end vores løsning, fordi vi har bygget alle værktøjerne sammen. Så vi håber selvfølgelig, at mange af dem, der kommer ind gennem ticket-produktet synes, at Conferize er ret smart, så de måske også vil have et eventsite, eller har brug for vores email-marketing og CRS-system,” siger Martin Ferro-Thomsen.

Den nye billetløsningen er allerede live, og kan findes på Conferizes website her.

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.