Airtame Co-CEO Jonas Gyalokay
Airtame fortsætter mod skyerne
Airtame fortsætter mod skyerne

Airtame lancerer ‘Airtame Cloud’, der indikerer et nyt forretningsfokus på kombineret hardware- og software-as-a-service. Den nye cloudplatform skal gøre det nemmere for virksomheder og skoler at monitorere skærme i mødelokaler, klasseværelser og fællesarealer.

Airtame lancerer ‘Airtame Cloud’, der indikerer et nyt forretningsfokus på kombineret hardware- og software-as-a-service. Den nye cloudplatform skal gøre det nemmere for virksomheder og skoler at monitorere skærme i mødelokaler, klasseværelser og fællesarealer.

I 2013 rejste Airtame 160.000 USD gennem en crowdfundingkampagne til at udvikle og producere deres første HDMI-dongle. I dag er de mere end 100 medarbejdere på tværs af fire kontorer, hvoraf to er i USA, og sidste års nøgletal viste en vækst på 65 procent og en bundlinje, der er gået fra rød til sort.

Siden deres første kampagne på IndieGogo har Airtame Co-Founder Jonas Gyalokay og hans team ikke set sig tilbage.

Nu lancerer Airtame så Airtame Cloud, der er skal give virksomheder verden over en hjælpene hånd med at monitorerer deres skærme.

“Virksomheder over hele verden spilder mange penge på at administrere deres kommercielle skærme på tværs af kontorer, åbne arealer samt lokale afdelinger,” siger Jonas Gyalokay.

Efter et år i beta lancerer Airtame nu deres cloud-løsning, som er en SaaS platform til management af deres trådløse HDMI-stik samt skærme. I forbindelse med lanceringen melder Airtame også en ny strategi og fokuserer på digital signage og skræddersyede løsninger til det smarte kontor eller klasseværelser.

“Siden vi lancerede Airtame Cloud i beta for et år siden har 6.500 virksomheder aktiveret løsningen og efterspurgt mange af de nye funktionaliteter, som vi nu lancerer,” siger Jonas Gyalokay.

Et led af ny strategi

Lanceringen af ​​Cloud markerer en udvikling af ​​Airtame, der bevæger sig mod et stærkt fokus på at lette smarte kontorer og skoler rundt om i verden.

“Med Airtame Cloud leverer vi en løsning, så vores kunder er i stand til at skabe og øge engagement og produktivitet for medarbejdere, studerende og besøgende, hvad enten det er på kontoret, mødelokalet eller i klasseværelset,” siger Jonas Gyalokay.

Fremover ønsker Airtame især at hjælpe virksomheder og skoler med at skabe smartere kontorer og læringsrum.

”Med udviklingen af ​​IoT er uendelige mulighederne for at forbinde enheder og skærme. Som udgangspunkt hjælper Airtame Cloud skoler og virksomheder med at reducere deres energiforbrug ved at automatisk at slukke skærme, når de ikke bruges.”

Airtame Cloud lanceres i to versioner. Airtame Cloud Lite, er en gratis version af produktet, der tilbyder de vigtigste funktioner, der er nødvendige for at administrere og opdatere Airtame-enheder. Mens Airtame Cloud Plus er en premium version, der gør det muligt monitorere digital skiltning og yderligere funktioner, der er nødvendige for at skabe smarte kontorer eller klasseværelse.

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.