Teamet bag Wedbox. Casper Grønbjerg står til højre med begge arme over hovedet.
Aarhusiansk bryllups-startup indgår samarbejde med fintech-giganten Revolut
Aarhusiansk bryllups-startup indgår samarbejde med fintech-giganten Revolut

Wedbox har skabt en forretning på at hjælpe brudepar med billeder, to-do-lister og budget gennem sine apps. Nu tilbyder virksomheden også brugerne et kreditkort i samarbejde med Revolut.

Wedbox har skabt en forretning på at hjælpe brudepar med billeder, to-do-lister og budget gennem sine apps. Nu tilbyder virksomheden også brugerne et kreditkort i samarbejde med Revolut.

Der er et hav af ender, som skal bindes sammen, før et brudepar er klar til at holde deres livs fest. Hvor skal festen holdes, skal der hyres et band og hvor mange gæster skal i det hele taget med?

Startuppet Wedbox udvikler apps til at hjælpe brudeparret med opgaven. Og fordi mange af opgaverne har med økonomi at gøre, har aarhus-startuppet nu indgået et samarbejde med fintech-unicornen Revolut, så brudeparrene kan få en konto og et kreditkort hos den britiske neobank.

”Der sker noget nyt, når man skal giftes Man får mange nye typer udgifter, flere ting bliver fælles, og man skal på en rejse mod hus og børn – så det virkede så oplagt,” siger Casper Grønbjerg, medstifter af Wedbox.

Derfor har han også længe ønsket sig sådan et samarbejde med en neobank, men det viste sig at være et partnerskab, som det tog lang tid at etablere.

Fandt løsningen på TechBBQ

Ønsket om at få knyttet en betalingsløsning til Wedbox begynde Casper Grønbjerg allerede at arbejde med for over et år siden.

”Det er noget jeg har ønsket i vildt lang tid, fordi det bare gav så god mening. Både for vores brugere, men også for de fintechs der vælter frem og har brug for brugere – og jeg har bare syntes, at den rejse brudeparret starter på hos os, var så relevant for et fintech-firma,” siger han.

Læs også: Wedbox henter 9 millioner: Nu skal hele Europa sikres

Men det var svært at finde en neobank, der var lige så lune på ideen hvilket undrede stifteren, fordi de dagligt opretter 500 bryllupper i sine apps – med brudepar der står overfor i fællesskab at skulle bruge et stort beløb på at holde deres livs fest.
Først luftede han ideen for Lunar Way, der ligesom Wedbox har hovedkvarter i Aarhus, men det var først, da han for en måned siden mødte Revolut til TechBBQ, at ideen materialiserede sig.

”Revoluts CMO var til stede, så jeg fangede ham og fortalte om ideen, og han synes bare, det gav sindssyg god mening. Så vi fik sat partnerskabet op, og her en måned senere er vi så live,” fortæller han.

Den rigtige, internationale partner

I samarbejdet med Revolut får brudeparrene en lille pengegave for at oprette kontoen, og kan så bruge kortet til at betale fælles udgifter, få indbetalt pengegaver på – og spendere dem igen, hvis hvedebrødsdagene bringer dem til udlandet.

Og derfor er Wedbox også glade for at have fundet en partner, der har lige så internationale ambitioner som dem selv.

”Revolut har en størrelse, der gør det ekstra relevant. Vi har allerede bryllupper rundt omkring i Europa, Australien – mange forskellige steder. Og de fleste kan allerede bruge Revolut-kortet,” siger Casper Grønbjerg.

Mens det giver en smule indtjening for Wedbox at henvise til Revolut, så ligger den store værdi for startuppet dels i at tilbyde en ny service til brugerne, dels i den eksponering de gennem Revolut kan få overfor nye brugere til egne apps.

”Vi har mest gjort det for at skabe værdi for vores brudepar, men sådan et partnerskab med én af de hypede og store er jo også spændende for os at kunne hægte os på det,” siger han.

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste
This site is registered on wpml.org as a development site.