You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

13 iværksættere på Berlingskes top 100-liste over erhvervslivets talenter

Den 28-årige stifter af blockchain-startuppet Aryze – Jack Nikogosian – er blandt de 13 iværksættere på årets Talent 100-liste.

Berlingske hylder igen i år de 100 mest talentfulde under 36 år i dansk erhvervsliv. Efter et års pause er hele 13 af de 100 på årets liste iværksættere.

Berlingske hylder igen i år de 100 mest talentfulde under 36 år i dansk erhvervsliv. Efter et års pause er hele 13 af de 100 på årets liste iværksættere.

For 16. år i træk har Berlingske fundet de 100 største, unge talenter i dansk erhvervsliv til deres ‘Talent 100-kåring’. Efter et års pause er iværksætter-kategorien igen tilbage på talentlisten, og 13 af slagsen har i år fundet vej til den præstigefulde liste.

Over 400 dygtige mennesker var i år nomineret – 305 mænd og 118 kvinder. De 100 top-talenter er ikke fundet ud fra nogen videnskabelig formel, men er udpeget af en juryen Berlingske har sammensat ud fra tre kriterier.

De 13 iværksættere på listen:

Anna Bogdanova, 35 år, De Uimodståelige:

Står bag ‘De Uimodståelige’, som laver et årsforløb, der med fysioterapeuter, psykologer og sygeplejersker hjælper kvinder hvor sundhedsvæsenet slipper.

Virksomheder er startet i 2016 og har i dag 26 ansatte – og har hjulpet over 7000 kunder.

Benjamin Feldman, 33 år, FinPro:

Den tidligere Danske Bank-medarbejder startede i 2018 bankmæglervirksomheden FinPro, som tilbyder uvildig bankrådgivning til større virksomheder og kapitalfonde.

Cecilie Waagner Falkenstrøm, 35 år, Artificial Mind:

Cecilie Waagner Falkenstrøm er ikke bare en prisvindende, international kunster. Hun er også stifter af startuppet Artificial Mind, der udvikler kunstig intelligens i samarbejde med techgiganter som IBM, Microsoft og Google.

Emilie Konge Breindal, 29 år, Konge Sløjd:

For at få børnetøj til sin nyfødte søn – der var bæredygtigt og ikke indeholdte kemikalier – begyndte Emilie Konge Breindal selv at sy det i sin kælder på Vesterbro.

Tøjproduktionen er i dag vokset langt ud af kælderen: Konge Sløjd har ni ansatte og 900 forhandlere i 60 lande.

Emma Novak Christensen, 27 år, Familie Testamente:

For at få mere tid til sin familie skiftede Emma Novak Christensen i 2016 tilværelsen på et advokatkontor ud med et liv som iværksætter. Ideen var ‘Familie Testamente’, hvor danskere hurtigt og digitalt kan oprette et testament, og det har på få år sikret virksomheden store markedsandele.

Jack Nikogosian, 28 år, Aryze:

Han har været med siden Bitcoinens tidlige år, og har herhjemme fået tilnavnet ‘Bitcoin Jack’. Rejsen ind i kryptovalutaens verden har både sikret ham et job som leder af Coinifys Innovation Lab, og de seneste år har han brugt som medstifter af kryptoprojektet Aryze, der har rejst mere end 10 millioner kroner.

Læs også: Aryze gennemfører første, danske ICO for at bygge rygraden i fremtidens finanssektor

Jakob Balslev, 32 år, Rokoko:

Han er egentlig uddannet fra Den Danske Filmskole, men tilfældigheder fik ham til at crowdfunde en ‘motion capture’-dragt i 2015. Og fordi dragten både er billigere end konkurrerende løsninger og kan bruges udenfor de store, grønne studiemiljøer, er den blevet et hit blandt filmproducenter.

Virksomheden bag – Rokoko – har både landet store ventureinvesteringer og seneste indgået et stort samarbejde med Unity Technologies.

Læs også: Det danske startup Rokoko indgår omfattende partnerskab med giganten Unity

Motion Caputa dragten fra Rokoko har vundet stort indpas hos filmproducenter verden over

Jesper Theil Thomsen, 24 år, Soundboks:

Det startede med hjemmebyggede Roskilde-anlæg solgt på Den Blå Avis, og er i dag blevet til en virksomhed med 55 ansatte og en omsætning på 90 millioner kroner, som sælger mobile højttaleranlæg. Anlæg som alle, der har sat sine ben på en festival, kender.

Læs også: Roskilde Festival skal lære startups at indrage brugerne

Martin Hegelund, 27 år, Meneto:

Iværksætteriet har altid ligget i bloddet på Martin Hegelund, og den første store succes kom, da han solgte Ageras for et trecifret millionbeløb.

Succesen forsøger han nu at gentage sammen med Ageras-medstifteren i sit nyt startup Meneto, som er et simpelt regnskabsprogram på nettet.

Nadia Jun Merson, 24 år, DuffLashes:

Hun startede egen butik med FroYo som 19-årig, og tog sine erfaringer med over i sin næste forretning – DuffLashes – da trenden døede ud.

I dag sælger virksomheden øjenvipper til 130 butikker i Danmark, Norge, Sverige og Island.

Niels Martin Brøchner, 34 år, Contractbook:

34-årige Nielsn Martin Brøchner har været igennem en række forskellige startup, før han i 2015 startede Contractbook.

Siden 2015 er den digitale schweizerkniv for kontrakter på nettet – Contractbook – blevet en lukrativ forretning. Platformen i dag mere end 35.000 brugere i over 50 lande, og tilbyder ud over den sikre opbevaring også en lang række kontrakt-skabeloner.

Læs også: Contractbook angriber nyt marked

Stifterne af Contractbook Fra venstre Niels Martin Brøchner Viktor Heide Alexander Zobel og Jarek Owczarek

Timothy Ward, 33 år, CluedIn:

Efter at have været med på Sitecores vilde iværksætterrejse som programmør, stiftede Timothy Ward i 2016 sin egen virksomhed: CluedIn.

Startuppet hjælper virksomheder med at få styr på deres data – og bruge den til at skabe værdi. Og det er gået så godt, at virksomheden i dag har kunder som ISS og Saxo på kundelisten – og en omsætning tæt på 25 mio. kroner.

Læs også: 14 startups går videre til europæisk finale ved Nordic Venture Forum

Zaedo Musa Hajaya, 27 år, Superb:

En platform der centraliserer data og gør det nemmere at drive restaurant, har sikret Zaedo Musa Hajaya en plads på listen over de 100 mest talentfulde i danske erhvervsliv. Platformen har idag 300 af verdens toprestauranter som kunder.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY